Lainattavat tarvikkeet

Tarjoamme opettajille lainattavaksi mm. kirjallisuutta, opetuspelejä, laitteita ja välineitä.

Tarvikkeesta riippuen varauksen tekeminen tapahtuu tarvikkeen esittelyn yhteydessä kerrotulla tavalla.

Lainattavat tarvikkeet noudetaan yliopiston tiloista (kunkin tarvikkeen kohdalla mainitusta sijainnista) ja palautetaan lainan päätyttyä sinne.

Mikäli olet sellaisen matkan päässä, että et pääse hakemaan tarviketta, niin ota yhteyttä tarvikkeen esittelyn yhteydessä mainittuun yhteyshenkilöön.

Lainattavia tarvikkeita ei ole erikseen vakuutettu. Ne ovat täysin lainaajan vastuulla koko laina-ajan.

Jos tarvike vioittuu lainaajan huolimattoman toiminnan takia, vastaa hän tai hänen edustamansa oppilaitos korjauskustannuksista.

Jos tarvike tai sen osa katoaa, ostaa lainaaja tai hänen edustamansa oppilaitos tilalle vastaavan uuden tuotteen.

Lainaajalla on oltava mukanaan dokumentti, jolla hän voi todistaa henkilöllisyytensä.

Lainattavaa tarviketta noudettaessa lainaaja allekirjoittaa lainauslomakkeen. Allekirjoituksellaan lainaaja sitoutuu toimimaan näiden ehtojen mukaisesti.

Biologian oppikirjasarjoja ja opettajanoppaita (perusopetus + lukio) sekä yksittäisiä muita kirjoja on lainattavissa Viikin kampuksella, Biokeskus 3:n kansliassa sen aukioloaikoina. Laina-aika on enintään 1 kuukausi.

Kemian oppikirjoja peruskouluun, lukioon, ammatilliseen opetukseen ja yliopisto-opetukseen sekä monia opetusalan muita julkaisuja, tutkimuskirjallisuutta, puuhakirjoja, kokeellisuustyöohjeita, kerhomateriaalia ja tiederomaaneja on lainattavissa Kumpulan kampuksella, Chemicumin huoneessa B128. Kirjaston valikoima on luetteloitu suurimmaksi osaksi Helka-tietokantaan.