Think Lounge

Tiedekulma Think Lounge

 

Think Lounge kan inte bokas för evenemang i hösten 2020. Läs mera om Tankehörnans specielarrangeman.

Think Lounge är en evenemangs- och arbetslokal i Tankehörnans andra våning. Think Lounge är en lämplig lokal för evenemang för cirka 40–60 personer. Om evenemanget är en workshop ryms högst 30 personer in.

Think Lounge kan bokas för evenemang från måndag till lördag under Tankehörnans kundbetjäningstider, det vill säga kl. 9–19 på vardagar och kl. 13–17.30 på lördagar. Lokalen kan bokas för tre timmar åt gången.

Lokalens grundmöblemang är sex (6) höga bord med stolar, placerade i workshopformation. Det finns även klaffstolar som kan radas upp i lokalen. Tankehörnan förbereder lokalen antingen i workshopformation eller med stolrader för er.

Teknik i lokalen

  • Ljud: 2 trådlösa handmikrofoner och Genelec-högtalare
  • Bildteknik: Panasonic-skärm på 82 tum, kan flyttas och har inbyggd ljudåtergivning

Ser­ve­ring

I Tiedekulma Cafes mångsidiga utbud hittar du mat och dryck för olika tillställningar. Näringsrik frukost och lunch, uppiggande mellanmål, cocktailbitar och drinkar – vi har allt. Tankehörnans evenemangslokaler har A-rättigheter.

Fråga gärna mer om våra serveringsalternativ: tiedekulma(at)fazerfoodco.fi

Boka lo­ka­len

Fråga om ditt evenemang är lämpligt för Think Lounge samt om bokningssituationen minst 2 veckor före det önskade datumet för evenemanget. Kontrollera bokningssituationen i bokningskalendern innan du skickar en bokningsförfrågan. Se också Tankehörnans riktlinjer för evenemang och prislista.

Fråga om Think Lounge för ditt evenemang