Stage

Tiedekulma Stage

 

Tankehörnan och evenemangstjänster fungerar med specialarrangemang. Läs mera.

Stage är Tankehörnans huvudsakliga evenemangslokal och ligger i gatuplan. Tankehörnan har dagligen 2 000–3 000 besökare, så det är mycket liv och rörelse i denna våning. 

Stage är en lämplig lokal för öppna evenemang för cirka 100–150 personer.  I lokalen finns ett café med bord för ca 100 personer,  och ytterligare rader av stolar kan placeras i lokalen för att öka antalet sittplatser. Stage lämpar sig inte för workshoppar.

På Stage kan du ordna ett evenemang under bestämda tidsintervaller på två timmar. Evenemangstiderna är måndag till fredag kl. 9–11, 13–15 och 17–19. Det går inte att sammanlänka flera tider. Det är inte möjligt att ordna evenemang på Stage och i Fönster samtidigt. Stage kan hålla två evenemang om dagen.

Lokalhyran inkluderar följande

  • Lokalen och möblemang för 100–150 personer.
  • En scen på 7x3 m och AV-apparatur (fem mikrofoner).
  • Stöd för arrangemangen före evenemanget, kundbetjäning och tekniskt stöd för Tankehörnans apparatur under evenemanget.
  • Livefilmning med en av Tankehörnans fasta kameror och en oediterad videoinspelning. Undertexter för inspelningar ingår inte i tjänsten.
  • Synlighet i universitetets evenemangskalender och på Tankehörnans infoskärmar vid ingångarna samma dag och i väggprojektionen på Stage under evenemanget.

Teknik i lokalen

Ljud:
Sammanlagt sex mikrofoner. Det alternativet är:

 ● trådlösa headset-mikrofoner

 ● trådlösa handmikrofoner

 ● 2 Catchbox-mikrofoner

 ● 2 par högtalare (Presonus ULT10 + ULT18 SUB)

 ●  Linjenivå signal är tillgänglig för utomstående streamning. Om du behöver mer än fem mikrofoner, se Avgiftsbelagda tilläggstjänster.

Projektioner:
●    På den breda väggen kan du projicera antingen två bilder samtidigt (bildformat 16:9) eller en mycket bred bild (bildformat 3,5:1).
●    På den mindre väggen mot Universitetsgatan kan du projicera en liten bild.

Ljus:
●    Lokalen kan lysas upp med flera olika sorters ljus, och vissa ljus färger kan bytas.

Streamning:
●    Streamning med en kamera ingår i hyran.

Avgiftsbelagda tilläggstjänster:
●    8 trådlösa headset-mikrofoner, 2 trådlösa handmikrofoner, 2 Catchbox-mikrofoner ELLER 6 trådlösa headset-mikrofoner, 4 trådlösa handmikrofoner, 2 Catchbox-mikrofoner.
●    Streamning med flera kameror (3–5).

Servering

I Tiedekulma Cafes mångsidiga utbud hittar du mat och dryck för olika tillställningar. Näringsrik frukost och lunch, uppiggande mellanmål, cocktailbitar och drinkar – vi har allt. Tankehörnans evenemangslokaler har A-rättigheter, alltså det är förbjuden att ta med egna alkoholdrycker.

Fråga gärna mer om våra serveringsalternativ: tiedekulma(at)foodandco.fi

Boka lokalen

Fråga om ditt evenemang är lämpligt för Stage samt om bokningssituationen minst 4 veckor före det önskade datumet för evenemanget. Kontrollera bokningssituationen i Optime innan du gör en bokningsförfrågan. Var vänlig och använd Optime-kalenderns veckoschema istället för månadsschema, eftersom månadschemat inte visar alla kalenderns inlägg. Se också Tankehörnans riktlinjer för evenemang och prislista.

Fråga om Stage för ditt evenemang