Ordna ett evenemang

Tankehörnan gör vetenskapen till en del av vardagen genom att väcka diskussion om spetsforskning och vetenskapliga teman – både genom evenemang och på webben. Du kan träffa representanter för vetenskapen, näringslivet och samhället under samma tak.

Tankehörnan har tre lokaler som du kan reservera för evenemang som är öppen for alla att delta i och som strävar efter att skapa uppmärksamhet för intressanta vetenskapliga frågor. Tankehörnan har även tre mötesrum som kan reserveras för lugnare grupparbete och mer privata diskussioner.

Vi tar inte emot bordsreservationer: våra lediga kundplatser som passar för att dricka kaffe, arbeta och mötas fungerar enligt principen ”first come first served”.

Bekanta dig med Tankehörnans riktlinjer för evenemang och lokaler via länkarna nedan. Du hittar anvisningen för bokning på varje lokalsida.

Evenemang kan organiseras endast på Stage. Fönster och Think Lounge kan inte bokas för evenemang. Mötesrum är ur funktion. Läs mera om Tankehörnans specielarrangeman och situationen med coronaviruset vid Helsingfors universitet.