Anmälan

Hur anmäler jag mig till paneldiskussionen?

Anmäl dig till paneldiskussionen senast den 27 september. Paneldiskussionen ordnas på distans i Zoom. Länken skickas via e-post en dag innan paneldiskussionen äger rum dvs. 28.9.

Anmäl dig till paneldiskussionen här.

Anmälan till det virtuella huvudevenemanget

Det krävs ingen förhandsanmälan till huvudevenemanget.

Du kan följa sändningen här.

Anmälan till smakprovslektioner

Anmälan till språkdagens smakprovslektioner börjar den 8 september. Anmälan är öppen för alla som är intresserade av språk och språkinlärning, såväl organisationer och grupper läroanstalter som privatpersoner. Smakprovslektionernas program publiceras 8.9.2021. Anmälningstiden går ut 29.9.2021.

Läs mer om språkutbudet och programmet, och anmäl dig till smakprovslektioner i språk som intresserar dig. 

Du kan registrera dig för smakprovslektionerna här. Du kan registrera dig för lektionerna genom att klicka på ett språk i en viss tidslucka. Efter detta fyller du i ditt namn och din e-postadress och klickar på "make reservation". Inom ett par minuter får du en bekräftelse via e-post. Du kommer att få länken till Zoom cirka två dagar före evenemanget.

Du kan gärna delta i mer än en smakprovslektion. Du måste registrera dig för varje lektion separat. Observera att du måste fylla i ditt namn och din e-postadress för varje lektion.

Det finns begränsat utrymme för varje session. Om dina planer ändras, avboka din bokning för att ge din lektionstid åt någon annan.

Efter anmälningstidens slut får du ett meddelande till din e-post med en länk till undervisningsstunden. För att delta i smakprovslektionerna behöver du en dator eller någon annan smartapparat och en fungerande internetuppkoppling.

Lektionerna ordnas i Zoom. Du kan ladda ner Zoom-programmet kostnadsfritt på tjänstens webbplats.

Om du inte får ett bekräftelsemejl eller om du har frågor som gäller användningen av Zoom, ta vänligen kontakt med Merijn van Bruggen.