Kontakta kundtjänsten på den enhet där du har förlagt något. Biblioteket förvarar hittegods i tre månader.

Alla bibliotekets enheter har multifunktionsskrivare för kopiering, utskrifter och skanning. Apparaterna aktiveras med ett personligt id-kort, och för att kunna använda dem behöver du Helsingfors universitets användarnamn. Läs mer på vår webbplats.

Om du inte har Helsingfors universitets användarnamn kan du kopiera, skriva ut och skanna med tjänsten Print-in-City. Du kan med hjälp av tjänsten själv ladda saldo för utskrifter, kopiering och skanning. Läs mer på vår webbplats.

Alla bibliotekets enheter har multifunktionsskrivare för kopiering, utskrifter och skanning. Det är gratis att skanna. Apparaterna aktiveras med ett personligt id-kort, och för att kunna använda dem behöver du också Helsingfors universitets användarnamn. Läs mer på vår webbplats.

Om du inte har Helsingfors universitets användarnamn kan du skanna, kopiera och skriva ut med tjänsten Print-in-City. Det är avgiftsbelagt att skanna med tjänsten. Läs mer på vår webbplats.

Alla bibliotekets enheter och lärcenter är tillgängliga för personer med olika funktionsvariationer. Mer information om tillgänglighet.

Helsingfors universitets biblioteks dörrar är öppna för alla som törstar efter kunskap. Bibliotekets tryckta samlingar och elektroniska resurser är tillgängliga för alla kunder som besöker bibliotekets enheter.

Alla kunder kan söka material och använda bibliotekets e-resurser i våra bibliotekskiosker, men alla andra datorer i biblioteket kräver Helsingfors universitets användarnamn för att logga in.

En del av läsplatserna och grupparbetsrummen är endast tillgängliga för Helsingfors universitets studerande, forskare och personal. Det är också endast Helsingfors universitets studerande och personal som har möjlighet att använda Helsingfors universitets biblioteks elektroniska resurser utanför universitetets nätverk.