Historia 2011

SAMMANDRAG

Alumnföreningens historia år 2011

Kaikkien eduskuntapuolueiden puheenjohtajat kokoontuivat Yliopiston Juhlasaliin keskustelemaan tärkeimmistä eurooppalaisista kysymyksistä ennen kevään eduskuntavaaleja. AlumniForumissa Vuoden Alumnit 2010 ja 2011 – MIT:n professori Bengt Holmström ja EU:n talous- ja rahakomissaari Olli Rehn keskustelivat aiheesta Mikä on maailmantalouden työnjako vuonna 2015?  Presidenttipaneelissa presidentinvaalien ehdokkaat ottivat mittaa toisistaan. Juuri perustettu ensimmäinen paikallisklubi, Kouvolan alumniklubi, tutustui ARS11-näyttelyyn Poikilossa, Kouvolan kaupungin taidemuseossa. Kerran kuussa järjestetyt alumnien Kulttuuritreffit käynnistyivät tarjoten ajankohtaisia esityksiä ja taiteilijatapaamisia Helsingin eri taidelaitoksissa. Alumnijuhla järjestettiin tuttuun tapaan Vanhalla Ylioppilastalolla 27.10. Vuoden Alumniksi valittiin komissaari, VTM Olli Rehn vastaten kysymykseen Mikä on tieteellisen tiedon ja kritiikin painoarvo EU:n päätöksenteossa talouden alalla ja mitkä ovat tutkijoiden edellytykset arvioida talouspolitiikan sisäpiirien päätöksiä / päätösprosesseja?.