Historia 2006

SAM­MAN­DRAG

Alumnföreningens historia år 2006

Studia Medicina -luentosarjassa käsiteltiin mm. suuria kansantauteja, kun taas Studia Alumnorum -luentosarjassa puhuttiin työelämän muutoksista sekä naisten asemasta. Kirjallisuuspiiri keräsi runsaasti osallistujia niin keväällä kuin syksyllä opetusneuvos Raili Malmbergin johdolla. Kesäkuussa alumnit tekivät kesäretken Porvooseen kaupunginjohtajan isännöimänä. Syyskuussa järjestettiin AlumniForum-tilaisuus, jossa puhujana oli Yhdysvaltain entinen varapresidentti Al Gore. Marraskuisessa AlumniForum -tilaisuudessa kuultiin maailmantalouden voimahahmoihin lukeutuvaa George Soros'ta. Loppusyksystä järjestettyyn kaksiosaiseen graduseminaariin, osallistui opintoneuvontapsykologi Juha Niemisen johdolla noin 60 graduvaiheessa olevaa opiskelijaa useista tiedekunnista. Joulukuussa alumnit nauttivat Helsingin kaupunginorkesterin konsertista Finlandia-talossa. Kyseessä oli HKO:n perustajan, säveltäjä-kapellimestari Robert Kajanuksen 150-vuotisjuhlakonsertti.