Yhteistyökumppanit

Yliopistollinen eläinsairaala tekee yhteistyötä mm. koulutusorganisaatioiden ja kaupallisten yritysten kanssa. Liike-elämän toimijoiden kanssa toteutettavalla yhteistyöllä pyrimme parantamaan ja kehittämään mahdollisuuksiamme opetus- ja tutkimustoiminnassa. Olemme avoimia uusille yhteistyömahdollisuuksille.

Yliopistollinen eläinsairaala ja Royal Canin edistävät yhdessä kliiniseen ravitsemukseen liittyvää opetus- ja tutkimustyötä eläinlääketieteen opiskelijoiden ja eläinlääkäreiden parissa. Royal Canin tukee lisäksi eläinlääkärien jatkokoulutusta eurooppalaisen sisätautien erikoistumistutkinnon osalta. Yhteistyössä tarjotaan myös kissan- ja koiranomistajille viimeisintä tutkimukseen perustuvaa tietoa lemmikki- ja harraste-eläinten terveydenhoidosta sekä järjestetään kliiniseen ravitsemukseen liittyviä koulutustilaisuuksia ja yleisöluentoja.

Veripankki

Royal Canin tukee kissojen ja koirien Veripankin toimintaa. Eläinten veripankki sijaitsee Yliopistollisessa eläinsairaalassa ja sen toiminta perustuu kokonaan vapaaehtoiseen verenluovuttaja kissojen ja -koirien panokseen.

Royal Canin verkkosivuille