Thinkfest-foorumi: Kutsuvierasohjelma & puoluepaneeli

Thinkfest-foorumi koostuu vaikuttajien ja tutkijoiden pyöreän pöydän keskusteluista sekä kaikille avoimesta iltatilaisuudesta, jossa eduskuntapuolueiden edustajat nousevat lavalle keskustelemaan siitä, millaista koulutus- ja tiedepolitiikkaa tarvitaan seuraavasta hallituskaudesta lähtien.

Foorumilla etsitään yhdessä uusia ratkaisuja ja käydään avointa keskustelua yliopistoväen ja yhteiskunnallisten vaikuttajien kesken. Tänä vuonna teemana ovat Suomen tarpeet tutkimuksen, koulutuksen ja kansainvälistymisen osalta seuraavalla hallituskaudella.

Tervetuloa tutustumaan foorumin ohjelmaan ja teemoihin.

Kiitos että olet mukana!

Kansleri Kaarle Hämeri toivottaa osallistujat tervetulleeksi. Keskustelua avaamassa yliopiston hallituksen puheenjohtaja, presidentti Tarja Halonen, rehtori Jari Niemelä sekä Akavan opiskelijoiden puheenjohtaja Henna Pursiainen. Tunnelmaa virittää ja keskustelua moderoi Anu Partanen.

Jakaannumme pyöreisiin pöytiin pohtimaan koulutuksen ja tutkimuksen kysymyksiä. Säännöt: Chatham rules - ja omien taustaryhmien päällystakit jätetään naulakkoon!

Teemat:

Kootaan yhteen pyöreän pöydän keskustelujen sato. Tarjolla pientä purtavaa, virvoketta ja vapaata keskustelua pj-paneeliin asti.

 

(Klo 17 Tiedekulman ovet avautuvat suurelle yleisölle)

Lavalle nousevat 
Li Andersson (vas)
Sari Essayah (kd)
Sanni Grahn-Laasonen (kok)
Jussi Halla-aho (ps)
Anna-Maja Henriksson (rkp)
Maria Ohisalo (vihr)
Tuomo Puumala (kesk)
Sampo Terho (sin)
Pilvi Torsti (sdp)

Keskustelun juontaa Helsingin Sanomien politiikan toimittaja Marko Junkkari.