Metodiklinikka

Metodiklinikka: piirroskuva, jossa työpöydän tavaroita: kannettava tietokone, papereita, kyniä.

Metodiklinikan ohjaajat avustavat kasvatustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita tutkimusmenetelmiin liittyvissä kysymyksissä osoitteessa metodiklinikka@helsinki.fi

Metodiklinikka avustaa opiskelijoita tulosten tulkintaan ja raportointiin liittyvissä kysymyksissä. Klinikan ohjaajilta saat apua sekä laadullisiin että määrällisiin menetelmiin liittyvissä aiheissa.

Kerro viestissäsi mahdollisimman tarkasti, mihin tarvitset apua. Kerro viestissäsi myös nimesi, opinnäytteesi ohjaajan nimi, tutkimusaiheesi ja -kysymyksesi sekä lyhyt kuvaus aineistostasi ja käyttämästäsi tutkimusmenetelmästä. Metodiklinikan ohjaajat vastaavat viestiisi ja ehdottavat tapaamisaikaa. (Tapaamisia järjestetään tällä hetkellä etäyhteydellä.)

Metodiklinikan ohjaajina työskentelevät kasvatustieteellisen tiedekunnan tohtorikoulutettavat Laura Kortesoja, Laura Nyman, Penni Pietilä (opintovapaalla), Vilhelmiina Harju ja Janica Vinni-Laakso sekä professori Risto Hotulainen ja tutkijatohtori Irene Rämä.

Metodiklinikan tarkoitus on tukea gradunsa kanssa painiskelevaa opiskelijaa menetelmien käyttämiseen liittyvissä seikoissa sekä aineiston analysoinnissa. Huomioithan kuitenkin, että gradutyön ohjaus kokonaisuudessaan (kuten tutkimuskysymysten ja asetelman miettiminen) on graduohjaajasi vastuulla.