VAKAVA-koevastausten näyttöpalvelu

Voit tarkastella VAKAVA-kokeessa antamiasi koevastauksia ja niiden pisteytyksiä Valintakoepisteet-palvelussa. Valintakoepisteet-palvelu aukeaa yhteishaun tulosten julkaisun jälkeen 12.7.2021 viimeistään klo 12.00.

  1. Mene sivulle https://tulokset.korkeakouluun.fi. Linkki aktivoituu 12.7.2021.
  2. Kirjaudu valintakoejärjestelmään käyttäen Suomi.fi-palvelun vahvaa tunnistautumista. Tyypillisin tunnistautumistapa on kirjautuminen pankkitunnusten avulla.

Jos sinulla ei ole käytössä Suomi.fi-palvelun vahvaa tunnistautumistapaa, pääset kirjautumaan valintakoejärjestelmään kevään toisessa yhteishaussa jättämäsi hakemuksen kautta:

  1. Kun jätit hakemuksen, sait Opintopolusta (osoitteesta noreply@opintopolku.fi) vahvistusviestin otsikolla ”Opintopolku: hakemuksesi on vastaanotettu”. Etsi viesti sähköpostistasi. Varmista, että etsit viestiä siitä sähköpostipalvelusta, jonka sähköpostiosoitteen ilmoitit hakemuksellasi.
  2. Viestissä on linkki hakemuksellesi. Linkki on voimassa 14 vrk. Voit tilata itsellesi uuden linkin klikkaamalla vanhentunutta linkkiä. Klikkaa avautuneelta sivulta kohtaa ”Tilaa uusi hakemuslinkki sähköpostiisi” ja odota, että saat uuden linkin sähköpostiisi. Linkin saapumisessa voi mennä useampi tunti.
  3. Avaa hakemuksesi uuden linkin avulla.
  4. Etsi hakemukseltasi Valintakoepisteet-palvelun linkki. Linkki vie sinut Valintakoepisteet-palveluun.

Mikäli kirjautuminen ilman vahvaa tunnistautumista ei tästä huolimatta onnistu, ota yhteyttä: valintakoekopio@helsinki.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi "Etänäyttöpalvelu, digitaaliset valintakokeet, VAKAVA-koe”.