Valtiotieteellisen kirjamessut

Book Fair 2020

 

Valtiotieteellisen kirjamessut tarjoaa monipuolisen katsauksen tiedekunnassa tehtävään tutkimukseen. Tiedekuntamme tutkijat julkaisevat vuosittain useita korkeatasoisia tieteellisiä kirjoja, jotka haluamme tuoda niin tiedeyhteisön kuin laajemman yleisön nähtäville. Toivomme, että löydät sivustolta ajatuksia herättävää luettavaa esimerkiksi opintojesi, työsi tai yhteisösi toiminnan tueksi. Nautinnollisia ja oivaltavia lukuhetkiä!

Kirjamessut Zoomissa 26.11. klo 14-18

Tule tutustumaan yhteiskuntatieteelliseen kirjallisuuteen ja keskustelemaan teosten kirjoittajien kanssa! Kirjamessupäivänä 26.11.2020 klo 14-18 järjestetään teemakohtaisia Zoom-sessioita, joissa kirjojen kirjoittajat ja lukijat pääsevät kohtaamaan ja keskustelemaan.  Zoom-huoneissa kuullaan lyhyitä teosesittelyjä, jonka jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Katso tarkka aikataulu täältä.

Zoom-sessioiden tallenteet on nyt katsottavissa Unitubessa kahden viikon ajan (21.12.2020 asti). Katso sessiokohtainen aikataulu ja linkit tallenteisiin täältä

Tapahtuma Facebookissa

Tervetuloa kirjamessuille!

Valtiotieteellisen tiedekunnan kirjamessut järjestetään ensimmäistä kertaa vuonna 2020 - samana vuonna, kun tiedekunta täyttää ansiokkaat 75 vuotta!

Tervetuloa valtsikan kirjamessuille!

Dekaani Marjaana Seppänen toivottaa kaikki tervetulleiksi valtiotieteellisen kirjamessuille.

Valtaan ja vastavirtaan - valtiotieteellinen 75 vuotta

Kurkistus valtiotieteellisen tiedekunnan 75-vuotiseen historiaan. Videon kuvat ovat osa Jukka Kortin kirjoittamaa Valtaan ja vastavirtaan -teosta.