Business Finlandin Research to Business -haku käynnissä

Haku 2/2021 on parhaillaan käynnissä. Ilmoittautumiset Research to Business -rahoitushaun valmisteluprosessiin tulee jättää viimeistään 30.6.2021.

Helsingin yliopistossa Research to Business -prosessissa (entinen TUTL) auttaa Helsingin Innovaatiopalvelut Oy (HIS). Heiltä saat apua hakuprosessin kaikissa vaiheissa.

1. Hakuohjeet ja -ajat

• Yleistä tietoa rahoitusmuodosta löytyy Business Finlandin verkkosivuilta Business Finlandin sivuilta.
  • Hakemukset jätetään Business Finlandin asiointipalvelun kautta. Hakuaika päättyy 15.9.2021.
  • HIS järjestää infotilaisuuden tästä rahoitusmuodosta Helsingin yliopiston tutkijoille 19.5.2021 klo 14-14:45.

Infotilaisuus järjestetään Zoom-etäkokouksena ja sen osallistumislinkki löytyy Flammasta  https://flamma.helsinki.fi/fi/group/ajankohtaista/uutinen/-/uutinen/syksyn-2021-research-to-business--haku-on-avoinna/11295185. Tämä tilaisuus on avoin kaikille Helsingin yliopiston tutkijoille, joten erillistä rekisteröitymistä siihen ei tarvitse tehdä.

2. Ohjeistusta Helsingin yliopiston tutkijoille

• Tutkijat, jotka haluavat jättää hakemuksensa tähän rahoitusmuotoon, toimittavat Keksintö- ja ideailmoituslomakkeen osoitteeseen keksintoilmoitus@helsinki.fi viimeistään 30.6.2021. Sisällytä sähköpostiisi selkeästi tieto, että haluat hakea ”Research to Business”-rahoitusta.

• Tutkimusprojektin soveltuvuuden kyseiseen rahoitusmuotoon arvioi HIS. Arviointi hakemuksen soveltuvuudesta tähän rahoitusmuotoon tehdään Business Finlandin kriteerien perusteella.
  • Tutkijoille lähetetään sähköpostitse kutsu koulutukseen ennen koulutuksen alkua.
  • Hakemuksen toimittamisesta Business Finlandiin ennen määräajan päättymistä vastaa tutkija.

3. Koulutus ja tuki

• HIS järjestää projekteille ns. NABC-koulutuksen, joka toimii Research to Business –rahoitushaun valmisteluprosessina. Koulutus koostuu neljästä koulutustilaisuudesta, joissa mm. harjoitellaan myyntipuheen pitämistä. Hankkeiden soveltuvuutta arvioidaan prosessin aikana ja niistä kaupallisesti lupaavimmat esitellään myyntipuheena Business Finlandin edustajille. Projekteille tarjotaan tukea projektisuunnitelman ja hakemuksen sparraamiseksi. Business Finland ja Helsingin yliopisto suosittelevat vahvasti koulutuksiin osallistumista.
  • Koulutusten alustavat päivämäärät ovat 10.8., 12.8., 17.8 ja 20.8. Myyntipuhe Business Finlandin edustajille järjestetään 25.8.2021. (HUOM! Näihin päivämääriin voi tulla muutoksia, joista ilmoitamme myöhemmin.)
  • Koulutus järjestetään digitaalisesti Zoom-sovellusta käyttäen.