Business Finlandin Research to Business -haku (entinen TUTL) käynnissä

Haku 1/2021 on parhaillaan käynnissä. Ilmoittautumiset Research to Business -rahoitushaun valmisteluprosessiin tulee jättää viimeistään 18.12.2020.

Helsingin yliopistossa Research to Business -prosessissa auttaa Helsingin Innovaatiopalvelut Oy (HIS). Heiltä saat apua hakuprosessin kaikissa vaiheissa.

1. Hakuohjeet ja -ajat

2. Ohjeistusta Helsingin yliopiston tutkijoille

• Tutkijat, jotka haluavat jättää hakemuksensa tähän rahoitusmuotoon, toimittavat Keksintö- ja ideailmoituslomakkeen osoitteeseen keksintoilmoitus@helsinki.fi viimeistään 18.12.2020. Sisällytä sähköpostiisi selkeästi tieto, että haluat hakea ”Research to Business”-rahoitusta.

• Tutkimusprojektin soveltuvuuden kyseiseen rahoitusmuotoon arvioi HIS. Arviointi hakemuksen soveltuvuudesta tähän rahoitusmuotoon tehdään Business Finlandin kriteerien perusteella.
  • Tutkijoille lähetetään sähköpostitse kutsu koulutukseen tammikuun alkupuolella.
  • Hakemuksen toimittamisesta Business Finlandiin ennen määräajan päättymistä vastaa tutkija.

3. Koulutus ja tuki

• HIS järjestää projekteille ns. NABC-koulutuksen, joka toimii Research to Business –rahoitushaun valmisteluprosessina. Koulutus koostuu neljästä koulutustilaisuudesta, joissa mm. harjoitellaan myyntipuheen pitämistä. Hankkeiden soveltuvuutta arvioidaan prosessin aikana ja niistä kaupallisesti lupaavimmat esitellään myyntipuheena Business Finlandin edustajille. Projekteille tarjotaan tukea projektisuunnitelman ja hakemuksen sparraamiseksi. Business Finland ja Helsingin yliopisto suosittelevat vahvasti koulutuksiin osallistumista.
  • Koulutusten alustavat päivämäärät ovat 13.1., 20.1., 26.1. and 3.2. Myyntipuhe Business Finlandin edustajille järjestetään 9.2.2021.
  • Koulutus järjestetään digitaalisesti Zoom-sovellusta käyttäen.