Lukuvuoden avajaiset ja infotilaisuus Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4) tiistaina 27.8.2019 klo 15.00–18.00.

Ovet auki Avoimeen on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. Osallistua voi joko koko tilaisuuden ajan tai vain itseään kiinnostavan osuuden puitteissa.

Tiedekulman Stagen lavalla kuullaan Elina Paatsilan luento positiivisuudesta opiskelussa, jonka jälkeen on opiskeluaiheisten tietoiskujen vuoro.  Tiedekulman Fönsteriin taas levittäytyvät infopisteet, joilta saa neuvontaa läpi tapahtuman.

Infopisteillä ovat tavattavissa Avoimen yliopiston koulutusasiantuntijat ja opintoneuvojat sekä yliopiston Hakijapalveluiden ja HelpDeskin edustajat. Voit kipaista kysymässä apua vaikkapa kurssi-ilmoittautumisia tai yliopiston käyttäjätunnuksen aktivointia koskeviin kysymyksiisi. Keskustelemme paikan päällä kanssasi mielellämme myös siitä, millaisia opintoja meillä on tarjolla juuri sinun tarpeisiisi.

Tervetuloa juhlistamaan lukuvuoden aloitusta kanssamme sekä tutustumaan Avoimen yliopiston tarjoamiin opiskelumahdollisuuksiin!

Ohjelma:

Klo 15.00–18.00 Infopisteet Tiedekulman Fönsterissä ovat auki koko tapahtuman ajan

Klo 15.00–15.10 Kehitysjohtaja Susanna Niinistö-Sivuranta avaa tapahtuman

Klo 15.10–15.40 Tohtorikoulutettava Elina Paatsila: Miksi positiivisuus opiskelussa kannattaa?

Klo 15.40–16.30 Opiskeluaiheisia tietoiskuja

• Avoin yliopisto pähkinänkuoressa
  • Helsingin yliopiston kirjastopalvelut
  • Opiskelu aikuiskoulutustuella (Työllisyysrahasto)

Tapahtuman juontavat Avoimen yliopiston varajohtajat Minna Herno ja Jenni Krapu.

Tapahtuma Facebookissa
Miten opiskelemaan