Avoimen yliopisto on mukana Educa-messuilla 24–25.1.2020. Tervetuloa osastollemme 6e31 tutustumaan opintoihimme ja keskustelemaan kanssamme jatkuvasta oppimisesta!

Educa on pohjoismaiden johtava opetus- ja kasvatusalan koulutustapahtuma, joka tarjoaa tietoa opetus- ja kasvatusalan uusimmista tuulista. Vuoden 2020 pääteema on Hyvinvointia opinpoluille, työhön ja elämään. Vuosi 2020 on tapahtumalle myös juhlavuosi – Educa täyttää 25 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi Educa tarjoaa uuden, kansainvälisille opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille suunnatun englanninkielisen ohjelmakokonaisuuden.

Tapahtumaan osallistuu laaja kattaus kasvatus- ja koulutusalan toimijoita omilla messuosastoillaan, näytteilleasettajia on yhteensä 323. Lisäksi tarjolla on lähes 200 ohjelmanumeroa ja noin 450 esiintyjää yhteensä yhdeksällä lavalla ja viidessä eri seminaaritilassa. Osallistuminen messuille on maksutonta.

Educa kuuluu perinteisesti myös Avoimen yliopiston alkuvuoden ohjelmaan. Avoimessa odotetaankin aina innolla messukohtaamisia opiskelijoidemme ja opinnoistamme kiinnostuneiden kanssa. Avoin yliopisto osallistuu Educa-messuille messuosastolla 6e31.

Jaamme osaston yhdessä Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalveluiden eli HY+:n kanssa. Osastollamme saat siis monipuolisesti tietoa erilaisista jatkuvan oppimisen mahdollisuuksista. Messuosastollamme pääset kyselemään juuri sinulle sopivasta opintotarjonnasta tai saat neuvoja vaikkapa käytännön asiassa koskien opiskelua Avoimessa yliopistossa. Paikalla on myös Helsingin yliopiston hakuneuvojia, joilta saat vinkkejä hakuasioissa, jos Helsingin yliopiston tutkinto-opinnot kiinnostavat.

Tule keskustelemaan kanssamme jatkuvasta oppimisesta, omista toiveistasi ja tavoitteistasi tai piipahda muuten vaan moikkaamassa. Osastollamme pääset osallistumaan lahjakorttiemme (arvo 75 €/kpl) arvontaan, voit noutaa opin siemeniä keväällä kylvettäviksi ja kuulet lisää uusimmista opinnoistamme. Tervetuloa Educaan!