LUMA-aineiden opettajien koulutukseen tarvitaan lisää monipuolista verkosto- ja työelämäyhteistyötä

Helsingissä eilen pidetyssä LINKS-hankkeen kansainvälisessä loppuseminaarissa peräänkuulutettiin lisää mm. monipuolista verkosto- ja työelämäyhteistyötä osaksi LUMA-aineita opettavien opettajien perus- ja täydennyskoulutuksen jatkumoa.

Helsingin yliopiston tiedekasvatuskeskus ja Itä-Suomen yliopiston LUMA-keskus (molemmat osa LUMA-keskus Suomi -verkostoa) edustivat Suomea tässä pian päättyvässä kolmivuotisessa Erasmus+-hankkeessa Learning from Innovation and Networking in STEM – science, technology, engineering and mathematics (LINKS).

Tutustu tarkemmin LINKS-hankkeen tuotoksiin, mukaanlukien suosituksiin LUMA-aineiden opettajien jatkuvan oppimisen tukemisen kehittämiseksi »

Lisää aiheesta