25 vuotta koulutuksen arviointia – Save the date!

Helsingin yliopiston Koulutuksen arviointikeskus HEA on tutkinut suomalaista koulua ja koulutuksen arviointia vuodesta 1996. Arviointikeskuksen 25-vuotista taivalta juhlistetaan seminaarissa, jossa koulutuksen arvioinnin ja tutkimuksen asiantuntijat kertovat kuluneiden vuosien kiinnostavimmista tutkimustuloksista sekä ajankohtaisista tutkimus- ja kehittämishankkeista. Juhlaseminaari järjestetään 26. lokakuuta 2021 klo 13 alkaen.

Kutsumme kaikki koulutuksen arvioinnista ja kehittämisestä kiinnostuneet mukaan seminaariin juhlistamaan Koulutuksen arviointikeskus HEAn 25-vuotista taivalta. Seminaari järjestetään osana tutkitun tiedon teemavuotta 2021.

Seminaarin juhlapuheen pitäjäksi on kutsuttu professori Markku Niemivirta. Iltapäivän aikana Koulutuksen arviointikeskuksen asiantuntijat esittelevät tuloksia vuosien varrelta muun muassa oppimaan oppimisen, koulun johtamisen, erityispedagogiikan ja arviointiosaamisen kehittämisen tutkimushankkeista. Lisäksi tarjotaan uutta tutkimustietoa esimerkiksi koronan vaikutuksista suomalaiseen perusopetukseen.

Seminaarin yhteydessä julkistetaan kirja “Oppimaan oppiminen Helsingissä. Pitkittäistutkimus ensimmäiseltä luokalta toiselle asteelle”.

Tilanteen niin salliessa järjestämme tilaisuuden myös paikan päällä Tiedekulmassa ajantasaiset turvaohjeistukset huomioon ottaen. Mikäli tämä ei ole mahdollista, järjestämme tilaisuuden osallistavasti verkkoseminaarina. Tallennathan siis päivämäärän 26.10. jo kalenteriisi!

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki julkaistaan alkusyksystä 2021.

Tervetuloa mukaan!

Juhlaterveisin,