Lainaa kurssikirjat kesäkuun aikana! Kaisa-talon kurssikirjakokoelma pois käytöstä heinäkuussa

Kurssikirjakokoelma on pois käytöstä 8.7. alkaen Kaisa-talon sprinkleriremontin vuoksi. Haethan siis kurssikirjat lainaan ennen sitä.

Kurssikirja-alue Kaisa-talon 3. kerroksessa on pois käytöstä 8.7.-25.7.2021 välisen ajan. Tänä aikana kurssikirjoja ei voi lainata. Käy siis hakemassa kurssikirjat lainaan kesäkuun aikana, jos tarvitset niitä kesällä.

Hyllyssä oleviin kurssikirjoihin voi remontin aikana tehdä varauksia Helka-tietokannassa, ja ne noudetaan kun remontti on valmis. Saat Helkasta saapumisilmoituksen, kun varauksesi on noudettavissa itsepalveluna Kaisa-talon noutohyllystä.

Avoimen yliopiston heinäkuun sekä elokuun alkupuolen kesäopintojen kurssikirjat keskustan tieteenaloilta siirretään remontin ajaksi 2. kerrokseen, mistä niitä voi hakea lainaan normaalisti.

Myös oikeustieteellisen tiedekunnan kesätenttien kurssikirjat siirretään 2. kerrokseen, mikäli ne eivät ole saatavilla e-kirjana.

Automaattinen palonsammutus- eli sprinklerijärjestelmä korjataan vaiheittain kaikissa Kaisa-talon kerroksissa. Kokonaisuudessaan korjaustyöt kestävät noin vuoden, kesään 2022 asti. Verkkosivulta löydät tarkempia tietoja remontista ja sen etenemisestä Kaisa-talossa.