FAO:n painetut julkaisut Viikistä Varastokirjastoon – julkaisut avoimesti verkossa v. 2000 lähtien

YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestö FAO:n (The Food and Agriculture Organization) julkaisut maailman ruoantuotannosta ja sen riittävyydestä ja riskeistä sekä esimerkiksi kalastuksesta ja metsänhoidosta kehitysmaissa siirtyvät Kuopioon.

Viikin kampuskirjastossa on ollut kokoelma YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestö FAO:n (The Food and Agriculture Organization) painettuja julkaisuja. FAO:n julkaisuja on ilmestynyt vuodesta 2000 lähtien sähköisenä ja ne löytyvät osoitteesta http://www.fao.org/publications/en/.

Kirjasto tilaa, Varastokirjasto lähettää

Viikissä sijainneet FAO:n aineistot (1960-2010) löytyvät jatkossa Varastokirjastosta. Varastokirjaston kokoelmat on luetteloitu Vaari-tietokantaan, josta aineistot ovat kaikkien tiedontarvitsijoiden löydettävissä.

Varastokirjasto palvelee henkilöasiakkaita kirjastojen ja tietopalveluiden kautta. Jos tarvitset kirjan tai artikkelin, joka löytyy Varastokirjastosta, voit pyytää yliopiston kirjastoa tilaamaan sen sinulle. Helsingin yliopiston, HYKS:n tai Ilmatieteen laitoksen henkilökunta voi tilata Varastokirjaston aineistoja myös yliopiston kirjaston HUPS-palvelun kautta työpöydälleen.

Viikin kampuskirjaston kokoelmien karsinta- ja siirtotöillä valmistaudutaan kesällä 2020 alkavaan Viikin Infokeskuksen remonttiin.

Linkki Vaari-tietokantaan

Linkki yliopiston kirjaston aineistotilauslomakkeeseen