Lääketutkimuksen päivä 8.12. – tule mukaan kuulemaan, miten kestävyys toteutuu farmasian tutkimuksessa ja opetuksessa

Helsingin yliopiston farmasian tiedekunnan perinteinen lääketutkimuksen päivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua tiedekunnan tutkimuksen ja opetuksen uusimpiin tuuliin.

Tule mukaan 8. joulukuuta kello 9–11 kuuntelemaan uusinta uutta farmasian tiedekunnasta! Tänä vuonna perinteisessä lääketutkimuksen päivässä keskitymme erityisesti kestävyysaiheisiin ja siihen, miten ne tulevat näkymään farmasian tutkimuksessa ja opetuksessa tulevaisuudessa – sekä kotimaan näkökulmasta että kansainvälisesti.

Tilaisuus järjestetään Helsingin yliopiston Tiedekulmassa terveysturvallisesti senhetkisiä koronaohjeita noudattaen, joko fyysisenä, verkkotapahtumana tai molempien yhdistelmänä. Järjestämismuoto tarkentuu hieman myöhemmin.

OHJELMA 8.12.2021 kello 9–11:

Tervetulotoivotus, dekaani, professori Jouni Hirvonen
Yliopiston tervehdys, kansleri Kaarle Hämeri

Kestävyystutkimus Helsingin yliopistossa – uudet aloitteet maailman parhaaksi

• HELSUS – Kestävyystieteen instituutin esittely, johtaja Anne Toppinen
  • Kestävän lääkekehityksen tutkimushankkeet farmasian tiedekunnassa, apulaisprofessori Tiina Sikanen
  • Lääkkeiden kestävä käyttö yhteiskunnassa – millaista tutkimusta tarvitaan?, professori Anna-Riia Holmström
  • Farmasian kestävyysopetuksen polku kohtaa digitaaliset oppimisympäristöt, varadekaani yliopistonlehtori Mia Siven
  • How do we create the effective, safe and sustainable drug treatments of the future: farmasian uusi kansainvälinen maisteriohjelma, yliopistonlehtori Leena Hanski

Yhteenvetoa ja keskustelua

Merkitse tilaisuus jo nyt kalenteriisi! Ilmoittautumislinkki aukeaa tälle sivulle lähempänä tapahtumaa.