Yhteystiedot

Tavoitat tutkimusryhmämme jäsenet sähköpostitse käyttämällä osoitemuotoa etunimi.sukunimi[at]helsinki.fi tai Ihmiset-sivulle koottujen Tutkimusportaali-profiilien kautta. Osoitteen ja ohjeet perinteisen postin lähettämiseen sekä vierailuihin löydät alta.

Lähetä postia

Music, Ageing and Rehabilitation Team (MART)
Psykologian ja logopedian osasto
PL 21 (Haartmaninkatu 3, huone F212)
00014 HELSINGIN YLIOPISTO

Tule käymään

Map of Helsinki city central area

Sijaintimme

Sijaitsemme Helsingin Meilahdessa osoitteessa Haartmaninkatu 3 (F-siipi) – katso tarkka sijainti täältä. Huomaathan saapuessasi, että lähin sisäänkäynti sijaitsee pienellä kujalla Haartmaninkatu 3:n ja 1:n välissä; löydät kuvalliset saapumisohjeet alta.

Näin löydät meidät

  1. Rakennuksemme sijaitsee osoitteessa Haartmaninkatu 3. Löytääksesi meidät aloita rakennuksen pääsisäänkäynniltä, ja kulje kohti Haartmaninkatu 3:n ja 1:n välistä kujaa siten että rakennus on vasemmalla puolellasi.
  2. Etsimäsi pieni kuja kääntyy vasemmalle Haartmaninkatu 3:n nurkalla. Käänny kujalle ja kulje kohti korttelin keskiötä.
  3. Sisäänkäynti sijaitsee korttelin keskiössä, kujan puolivälissä, kulkusuuntaasi nähden vasemmalla. Tunnistat sen F-kirjaimesta oven yläpuolella. Sisäänkäynti vie pieneen odotustilaan, jonne ryhmämme jäsen tulee sinua vastaan.