Ryhmänjohtaja, ELL, DiplECVN, Tarja Pääkkönen (Jokinen)

Tarja työskentelee neurologian kliinisenä opettajana Kliinisen hevos- ja pieneläinlääketieteen osaton pieneläinkirurgian yksikössä. Hän on neurologian erikoisklinikan vastaava eläinlääkäri. Tarjan tutki väitöskirjatyössään  "Benign Familial Juvenile Epilepsy in Lagotto Romagnolo Dogs" 2016 koirien itsestään rajoittuvaa pentuiän epilepsiaa. Hänen käynnissä olevat tutkimuksensa keskittyvät koirien idiopaattiseen epilepsiaan ja sen hoitoon sekä muihin koirien perinnöllisiin neurologisiin sairauksiin. Tutkimustyön lisäksi Tarja hoitaa neurologisia potilaita neurologian poliklinikalla Yliopistollisessa elänsairaalassa. Tarja on kansainvälisen IVETF (International Veterinary Epilepsy Task Force) ryhmän jäsen (www.ivetf.org) sekä ECVN:n (European College of Veterinary Neurology) tenttikomitean jäsen.

Tutkijaprofiili (TUHAT)

Anna-Mariam Kiviranta, ELL, Dipl ECVN 

Anna-Mariam työskentelee neurologian sairaalaeläinlääkärinä Yliopistollisessa eläinsairaalassa. Hänellä on käynnissä tutkimusprojekti Chihuahua -rodun Chiari- tyyppisestä epämuodostumasta ja syringomyeliasta. Lisäksi Anna-Mariam osallistuu ryhmämme epilepsiatutkimusprojekteihin. Anna-Mariam on ECVN:n (European College of Veterinary Neurology) tenttikomitean jäsen.

Johanna Forsgård, ELL

Johanna on aloittanut väitöskirjatutkimuksensa koirien idiopaattisen epilepsian kohtausaltisteista eli kohtauksille altistavista tekijöistä. Lisäksi hän tutkii pitkittyneiden epilepsiakohtausten uusia hoitomuotoja.

Ranno Viitmaa, DVM, PhD

Ranno tutki väitöskirjatyössään suomenpystykorvien idiopaattista epilepsiaa. Hänen väitöskirjansa valmistui 2013 ja nykyisin Ranno hoitaa neurologisia potilaita omalla klinikallaan Tallinnassa, Virossa ja osallistuu ryhmämme tutkimustoimintaan Virosta käsin.