Seminaarin järjestäminen Tvärminnessä

Yliopiston muut laitokset sekä yliopiston ulkopuoliset yhteisöt voivat vuokrata aseman tiloja seminaareja ja kokouksia varten. Asema tarjoaa upean merinäköalan ja ainutlaatuisen paikan kokoukselle tai seminaarille.

KOKOUSTILAT

Asemalla on kokousten ja seminaarien käyttöön kaksi luentosalia n. 40 – 70 hengelle ja lukuisia muita kokous- ja pienryhmätiloja. Opiskelija-asuntolan takkahuone voidaan muuntaa oleskelutilasta n. 50 hengen luentosaliksi. Hieman erillään sijaitsevassa Paviljonki-rakennuksessa on kokoustila, johon mahtuu 20 henkeä. Kaikissa luentosaleissa on dataprojektori, fläppitaulu, whiteboard ja WiFi.

MAJOITUS

Seminaarilaiset majoitetaan ensisijaisesti opiskelija-asuntolaan. Siellä on 20 kahden hengen huonetta (vessat ja suihkut käytävien päissä), iso takkahuone, jota voidaan käyttää myös luentotilana, sekä kaksi itsepalvelukeittiötä. Lisämajoitustilaa on paviljongissa (10 yhden hengen huonetta, yksi kahden hengen huone) ja muissa asuntoloissa.

RUOKAILU

Oman keittiömme valmistamat ateriat tarjotaan päärakennuksen ruokasalissa (tilaa 70 henkilölle), josta avautuu upea merinäkymä. Aamiainen tarjotaan klo 8–9, lounas 12–13, päiväkahvi 14:30–15:00 ja päivällinen 17:00–18:00. Illaksi voi tilata erilaisia iltapaloja tai kylmiä illallisia (toimistosta saa esimerkkiruokalistoja). Ilta-ateriat tuodaan asuintilojen keittiöihin, joista seminaarit ottavat ne omatoimisesti esille ruokailemaan ryhtyessään. Myös juhlaillallinen ruokalassa kuuluu palveluvalikoimaamme.

SAUNA

Asemalla on iso hirsisauna, jossa on kaksi löylyhuonetta, pesuhuone, takkahuone ja pukeutumistila. Sauna sijaitsee aivan rannan tuntumassa, ja mereen pääsee ympäri vuoden; jäätalvina avanto pidetään auki.

VARAUKSET, ASEMALLE SAAPUMINEN JA MAKSUT

Seminaari- ja kokouspalveluja koskevia asioita hoitaa Mariella Holstein-Myllyoja. Alustavia tiedusteluja voi lähettää myös toimiston sähköpostiosoitteeseen

tvarminne-zool@helsinki.fi. Asiakkaiden vastaanotosta ja neuvonnasta huolehtii päärakennuksessa sijaitseva toimisto, joka on avoinna klo 9 – 15 työpäivinä. Sinne myös palautetaan avaimet ja siellä hoidetaan maksut ja/tai laskutustiedot asemalta lähdettäessä. Toimistossa myydään aseman t-paitoja, pieniä lahjatavaroita, postikortteja ja postimerkkejä.

Yhteystiedot ja kartta

VARAUSEHDOT

Alustavat varaukset pyydetään vahvistamaan mahdollisimman aikaisin. Varauksen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään kuukautta ennen tilaisuuden alkua. Jos varaus peruutetaan myöhemmin, on peruutusmaksu 85 euroa, ja alle viikkoa ennen määräaikaa tehdystä peruutuksesta maksu on 170 euroa.

Vahvistettu osallistujaluettelo tulee lähettää asemalle viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuuden alkua. Samalla tulee ilmoittaa mahdolliset erityisruokavaliot ja ruokarajoitteet.

Laskutus tapahtuu osallistujaluettelon mukaisesti. Pois jääneet laskutetaan puoleen hintaan (äkillisen sairauden vuoksi pois jääneistä ei kuitenkaan laskuteta).