Asuminen asemalla

Yhteystiedot ja kartta.

Tältä sivulta löydät tietoa majoituksesta, ruokailusta, saunasta, maksuista ja muista onnistuneen vierailun kannalta tärkeistä asioista.

Aseman päärakennuksessa on toimisto, luentosaleja, tutkimuslaboratorioita, akvaariohuoneita, työpaja, toimistotiloja tutkijoille ja henkilökunnalle, ja ruokala 70 henkilölle. Majoitukseen on opiskelija-asuntolassa 20 kahden hengen huonetta, tutkija-asuntolassa 10 kahden hengen huonetta ja 10-30 lisävuodetta muissa rakennuksissa, joista osa on käytössä vain kesäisin. Muutama suurempi asunto on saatavilla perhemajoitusta tarvitseville tutkijoille.

TOIMISTO

Toimisto/vastaanotto sijaitsee päärakennuksessa ja vastaa kaikesta majoitukseen liittyvästä. Toimisto on avoinna arkipäivisin klo 9–15.

RUOKAILU

Ruokailuihin tulee ilmoittautua vähintään kahta päivää aiemmin. Ilmoita myös mahdollisista ruokailurajoitteista (esim. kasvissyöjä, allergiat). Ruokala on avoinna maanantaista perjantaihin: aamiainen klo 8–9, lounas klo 12–13 ja päivällinen klo 17–18 (ei joka päivä). Viikonloppuisin ruokala on pääsääntöisesti kiinni, mutta suurten kurssien ja seminaarien aikana se voi olla auki. Tarkista toimistosta mitä aterioita on tarjolla oleskelusi aikana. Kaikissa asuntoloissa on keittiöt, jotka ovat varustettu tarpeellisilla astioilla ja keittiövälineillä.

MAKSUT

Majoitus- ja ruokailupalvelujen käyttö maksetaan toimistossa (käteinen, pankki- tai luottokortti). Lisätietoja laskutuksesta saa kansliasta.

SAUNA

Sauna lämmitetään keskiviikkoisin (miehet 18–20, naiset 20–22) ja lauantaisin (naiset 18–20, miehet 20–22). Muina päivinä saunan voi varata erikseen.

PALVELUT

Huomioi että asema on syrjäinen ja lähimmät kaupat, posti, ravintolat jne. ovat Hangossa (17 km).

 

Tvärminnen eläintieteellisen aseman alue on rauhoitettu luonnonsuojelulain nojalla.