Yrityksille

Helsingin yliopistossa tehdään kansainvälisesti merkittävää tutkimusta, joka tarjoaa uusinta tietoa ja ratkaisuja maailmanlaajuisiin haasteisiin. Toimimme kaupallistamisen asiantuntijakumppanina tutkijoiden ja yritysmaailman välillä edistääksemme tutkimuksessa syntyvien innovaatioiden päätymistä yritysmaailman, ja siten yhteiskunnan käyttöön. Tarjoamme mielellämme asiantuntemustamme myös innovaatioiden hyödyntämiseen liittyvissä neuvotteluissa yhteistyössä yliopiston juristien kanssa.

Tervetuloa tutustumaan!

Helsingin yliopisto on yksi Euroopan johtavista monitieteellisistä tutkimusyliopistoista. Ainoana suomalaisyliopistona meidät on hyväksytty Euroopan tutkimusyliopistojen liiton (LERU) jäseneksi.

Monitieteellisen tutkimuksemme laadusta kertoo myös se, että yliopistossamme toimii 14 Suomen Akatemian huippuyksikköä, lukuisia akatemiaprofessoreita sekä Finland Distinguished Professor Programme - (FiDiPro) ja European Research Council (ERC) -rahoitusta nauttivia tutkijoita.

Kerro millaisesta tutkimuksesta olet kiinnostunut, niin esittelemme mielellämme yliopistomme osaamista ja ratkaisuja kiinnostuksesi pohjalta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Ajankohtaista yrityksille