Sijoittajille

Helsingin yliopisto on yksi Euroopan johtavista monitieteellisistä tutkimusyliopistoista. Yliopistomme tuottaa kansainvälisesti merkittävää tutkimusta useilla toimialoilla ja on menestynyt erinomaisesti kilpaillun tutkimusrahoituksen hankkimisessa. Huippututkimukseen perustuvat startup-yritykset tai vasta kaupallistamisprosessissa olevat innovaatiot ovat ainutlaatuisia sijoituskohteita.

HIS:n kaupallistamistoimien avulla ovat syntyneet esimerkiksi seuraavat yritykset: Etsimo Oy, DiSEL21 Oy, Nanoform Finland Oy, MOPRIM Oy, Valo Therapeutics Oy ja Memocate Oy.

Yhteistyökumppani käytössäsi

Asiantuntijoillamme on takanaan vahva sijoitusalan tuntemus ja monipuolinen kokemus yrittäjyydestä ja startup-maailmasta. Kaupallistamisen valmisteluun tähtäävä toimintamme pienentää sijoituksiin liittyviä riskejä ja auttaa konkretisoimaan huippututkimuksen tuloksena syntyneitä innovaatioita.

Valmistelemme parhaillaan useiden hankkeiden kaupallistamista ja etsimme rahoittajia erilaisiin hankkeisiin mm. seuraavilla aloilla: tiedonhaku ja analytiikka, mobiilioppiminen, kotimaan turvallisuus, nanohiukkasten muodostuminen, neurotiede, proteiinirakenteen määrittäminen ja biomateriaalit.

Tarjoamme sinulle mielellämme uusinta tietoa sijoitusstrategiaasi sopivista kohteista jo ennen kun ne päätyvät avoimille markkinoille. Mikäli olet halukas vaihtamaan ajatuksia tietyn alan tutkijoiden kanssa, autamme sinua solmimaan oikeat kontaktit.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Ajankohtaista sijoittajille