Tiedekulman tutustumiskierrokset

Tiedekulma vr-lasit

Tutustu Tiedekulmaan omatoimisesti tai avoimilla yleisökierroksilla. Voit tehdä Tiedekulmasta käsin myös virtuaalivierailuja Helsingin yliopiston kampuksille ja yleisökohteisiin sekä tutustua Helsingin yliopiston toimintaan interaktiivisella mediaseinällä Storywallilla.

Tiedekulman omatoimikierrokset

Tutustu Tiedekulman tiloihin, toimintaan ja arkkitehtuuriin omatoimikierroksilla! Hyödynnä kierroksella tekemiämme materiaaleja, joita voit käyttää joko nettiselaimella esimerkiksi älypuhelimellasi tai paperisena tulostamalla.

Voit tutustua Tiedekulmaan myös virtuaalisesti 360-kierroksella mistä päin maailmaa tahansa!

Tiedekulman avoin yleisökierros

Tule kuulemaan Tiedekulman historiasta, tiloista ja toiminnoista avoimelle yleisökierrokselle! Kuulet rakennuksen omintakeisesta arkkitehtuurista, sadoista vuosittaisista tapahtumista sekä Tiedekulman konseptista, jonka historia ulottuu aina Helsingin designpääkaupunkivuoteen 2012. Tiedekulma on esteetön tila.

Storywall (ei toistaiseksi käytössä)

Tutustu Helsingin yliopistoon interaktiivisen seinän eli Storywallin avulla. Storywall esittelee Helsingin yliopiston toimintaa, tutkimusta, opiskelua ja vierailukohteita videoin, kuvin ja tekstein.

Storywall sijaitsee Tiedekulman ensimmäisessä kerroksessa Fönster-tilan vieressä ja ovat vapaasti kenen tahansa hyödynnettävissä ilman varausta. Seinää ei voi käyttää silloin kun Fönsterissä on tilaisuus. Tiedekulman hostit opastavat mielellään laitteiden käytössä.

Opastetut kävelykierrokset keskustakampuksella

Humanistinen tiedekunta järjestää yhdessä Taidehistorian ainejärjestö Eidos ry:n kanssa keskustakampuksella opastettuja kävelykierroksia. Tiedekulma on osana "Uusinta arkkitehtuuria" -kierrosta, jonka aikana tutustutaan myös muun muassa Kaisa-kirjastoon. Kesäisin järjestettävien avointen kierrosten lisäksi syksyisin ja keväisin kierroksia järjestetään tilauksesta, ota yhteyttä kavelykierros-info@helsinki.fi.