Tiedekulma Cafe

Tiedekulma Cafe

Tiedekulma Cafe on kaupunkilaisten olohuone ja kaikille avoin kohtaamispaikka Helsingin ydinkeskustassa, yliopiston keskustakampuksen sydämessä. Kahvilan valikoimaan kuuluu sesongin mukaisia, paikan päällä valmistettuja tuotteita sekä terveellisiin nautintoihin että herkutteluun. Nauti paikan päällä tai nappaa mukaan. Kahvilassa on anniskeluoikeudet.

Aamiaiselta saat energiaa aivoille ja jaksamista koko päivälle. Tarjolla on vegaanista puuroa vaihtuvilla lisukkeilla sekä terveellisiä ja herkullisia paikan päällä valmistettuja kahvilatuotteita. Lounaaksi voit koota mieleisesi annoksen salaattibaarin päivittäin vaihtuvista raaka-aineista tai nauttia päivän herkullisen keiton. Eikä pidä unohtaa välipalaa! Valitse runsaasta kahvilavalikoimasta päivääsi piristävä tuote.

Tiedekulma Café on suljettu toistaiseksi. Lue lisää Tiedekulman poikkeusjärjestelyistä

Katso Tiedekulma Cafen aukioloajat. 

Kysy lisää palveluista ja tarjonnasta: tiedekulma@fazerfoodco.fi

Tiedekulma Cafen lounaslista

Keittolounas ja vihreä salaatti, 7,60 e
G = Gluteeniton, L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, M = Maidoton, Veg = Soveltuu vegaaniruokavalioon, VS = Sis. tuoretta valkosipulia, A = Sis. allergeeneja

Salaatti kahdella täytteellä, 10,20 e
Salaattibaariin kuuluu vegaaninen salaattipohja ja neljä täytettä erikoisruokavaliot huomioiden. Valikoima vaihtuu päivittäin.
 
Lounas tarjolla arkisin klo 11–16.

Tiedekulma Cafen aamiainen

Puuro vaihtuvilla lisukkeilla, 3,20 e
Aamiainen tarjolla arkisin klo 8–10.30.