Coworking Basement

Tiedekulma - Coworking Basement

 

Coworking Basement on kaikille avoin, rento ja innostava yhteistyöskentelytila Tiedekulman alakerrassa. Tila on avoinna Tiedekulman aukioloaikoina ja vapaasti kaikkien käytettävissä. Tervetuloa työskentelemään yksin tai yhdessä!

Hostit

Kysy rohkeasti hosteilta apua missä tahansa mieltä askarruttavassa asiassa ja kerro, miltä Basement tuntuu ja näyttää. Hosteilta voit pyytää mm. työskentelytarvikkeita, lainalatureita tai vaikkapa näkemyksiä Tiedekulman inspiroivimmista tapahtumista.

Ryhmätyöskentely

Basementissa on omat alueensa ryhmille, joista suurin osa on vapaassa first come first served -käytössä.

Ryhmätyökulma, varattavissa Outlookista

  • Kulma ei ole äänieristetty – se on osa yleistä työskentelytilaa, joten erityisen salainen tai rauhaa vaativa työskentely ei sovi ryhmätyökulmaan.
  • Ryhmätyötilan voi varata omasta Outlook-kalenterista "group work corner".
  • Mikäli tilassa ei ole varauksia, voit käyttää vapaasti tilaa.
  • Varauksesi alkaessa voit mennä vapaasti tilaan ja alkaa työskennellä!
  • Jätäthän tilan hyvään kuntoon lähtiessäsi.

Itsenäinen työskentely

Basementissa on omat alueensa erityisesti yksin työskentelyä varten, joista voit valita vapaasti mukavimman! Myös ryhmätyöskentelyalueet ovat vapaassa käytössä, mutta annathan tilaa ryhmille, jos muut paikat ovat varattuina.

Tomaattitorstai (tauolla toistaiseksi)

Joka torstai osa Basementista varataan intensiiviselle todo-listan tyhjentämiselle, luku-urakalle tai vaikkapa gradun taklaamiselle. Tule paikalle oman projektisi ja työvälineidesi kanssa ja anna pomodoro-tekniikan hoitaa loput.

Työskentely tapahtuu 45 minuutin jaksoissa, jonka aikana tehdään hiljaa ja itsenäisesti omaa työtä. Kännyköiden käyttö, puhuminen tai muu keskittymistä häiritsevä käytös ei ole sopivaa työskentelyn aikana. Työskentelyjakson jälkeen on 15 minuutin tauko. Voit tulla mukaan vain yhdeksi jaksoksi tai vaikka koko päiväksi!

Tomaattitorstaihin ei tarvitse ilmoittautua, riittää että tulet paikalle hyvissä ajoin. Työskentelyjaksot alkavat täsmällisesti tasalta, olethan siis paikalla viimeistään 5 minuuttia ennen jakson alkua.

Tilassa on taustamusiikkia, läpikulkua sekä muuta työskentelyä, joten jos kaipaat hiljaisuutta, nappaa mukaasi omat korvatulpat tai kuulokkeet.