Coworking Basement

Tiedekulma - Coworking Basement

 

Coworking Basement on kaikille avoin, rento ja innostava yhteistyöskentelytila Tiedekulman alakerrassa. Tila on avoinna Tiedekulman aukioloaikoina ja vapaasti kaikkien käytettävissä. Tervetuloa työskentelemään yksin tai yhdessä!

Hostit

Kysy rohkeasti hosteilta apua missä tahansa mieltä askarruttavassa asiassa ja kerro, miltä Basement tuntuu ja näyttää. Hosteilta voit pyytää mm. työskentelytarvikkeita, lainalatureita tai vaikkapa näkemyksiä Tiedekulman inspiroivimmista tapahtumista.

Ryhmätyöskentely

Basementissa on omat alueensa ryhmille, joista suurin osa on vapaassa first come first served -käytössä.

Varattava ryhmätyökulma (toistaiseksi yleisessä käytössä)

  • Kulma ei ole äänieristetty – se on osa yleistä työskentelytilaa, joten erityisen salainen tai rauhaa vaativa työskentely ei sovi ryhmätyökulmaan.
  • Kulman kapasiteetti on 4 henkilöä.
  • Kulmaa voi varata kahden tunnin jaksoissa, enintään kahdeksi jaksoksi per päivä. Yhdellä henkilöllä voi olla yhtä aikaa maksimissaan kaksi voimassa olevaa varausta. Jatkuvia varauksia emme valitettavasti ota vastaan.
  • Katso kulman varaustilanne ja varaa tila lähettämällä WhatsApp-viesti numeroon 050 311 9810. Varauksia käsitellään pääasiassa ma–pe klo 8-15 välisenä aikana. Voit myös muuttaa ja peruuttaa varauksen laittamalla viestiä. Laita viestiin oma koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja varauksen ajankohta. Emme ota varauksia vastaan viikonlopuille.
  • Mikäli tilassa ei ole varauksia, voit käyttää vapaasti tilaa.
  • Varauksesi alkaessa voit mennä vapaasti tilaan ja alkaa työskennellä! Varaus vapautuu, ellei paikalle tule 15 minuutin sisällä varauksen alkamisesta.
  • Jätäthän tilan hyvään kuntoon lähtiessäsi.

Itsenäinen työskentely

Uudessa Basementissa on omat alueensa erityisesti yksin työskentelyä varten, joista voit valita vapaasti mukavimman! Myös ryhmätyöskentelyalueet ovat vapaassa käytössä, mutta annathan tilaa ryhmille, jos muut paikat ovat varattuina.

Tomaattitorstai (jatkuu myöhemmin syksyllä)

Joka torstai osa Basementista varataan intensiiviselle todo-listan tyhjentämiselle, luku-urakalle tai vaikkapa gradun taklaamiselle. Tule paikalle oman projektisi ja työvälineidesi kanssa ja anna pomodoro-tekniikan hoitaa loput.

Työskentely tapahtuu 45 minuutin jaksoissa, jonka aikana tehdään hiljaa ja itsenäisesti omaa työtä. Kännyköiden käyttö, puhuminen tai muu keskittymistä häiritsevä käytös ei ole sopivaa työskentelyn aikana. Työskentelyjakson jälkeen on 15 minuutin tauko. Voit tulla mukaan vain yhdeksi jaksoksi tai vaikka koko päiväksi!

Tomaattitorstaihin ei tarvitse ilmoittautua, riittää että tulet paikalle hyvissä ajoin. Työskentelyjaksot alkavat täsmällisesti tasalta, olethan siis paikalla viimeistään 5 minuuttia ennen jakson alkua.

Tilassa on taustamusiikkia, läpikulkua sekä muuta työskentelyä, joten jos kaipaat hiljaisuutta, nappaa mukaasi omat korvatulpat tai kuulokkeet.