Helsinki Health Week

Poika silmät kiinni.

28.1.–6.2.2020

Vaikka tutkimus on pystynyt vastaamaan yhä suurempiin kysymyksiin, terveyden, sairauden ja hyvinvoinnin arvoituksia riittää yhä ratkaistavaksi. Uudenlaiset näkökulmat katsovat ihmisten, eläinten ja ympäristön terveyttä yhdessä. Eläimiä tarkastelemalla opimme myös ihmisten terveydestä. Digiterveys ja täsmälääketiede mahdollistavat uudenlaisten hoitojen kehittämisen.

Tiedekulman Helsinki Health Week -tapahtumissa pohditaan muun muassa tekoälyn mahdollisuuksia lääketieteessä, ihmisten ja eläinten välillä tarttuvia tauteja, ajankohtaisia terveysriskejä sekä nukkumisen ja unen kysymyksiä. Osallistu tilaisuuksiin paikan päällä, seuraa livestriimiä tai katso tallenne! Julkaisemme Helsinki Health Weekin sisältöjä myös Tiedekulman YouTube-kanavalla ja podcasteina yleisimmissä podcast-sovelluksista.

Ohjelma

Ti 28.1. klo 17 Ihmeellinen uni

Ke 29.1. klo 17 Zoonoosit

To 30.1. klo 17 Terveys ja tekoäly

Ti 4.2. klo 17 Tunnista terveysriskit

Ke 5.2. klo 17 Lasten tiedekysymykset LIVE

To 6.2. klo 8.30 Tasa-arvoisempaa terveyttä (ennakkoilmoittautuminen)

Tiedekulman ja Gaudeamuksen yhteisen Tiedekulmapokkari-sarjan ensimmäinen osa Terve elämä! Näin voimme paremmin tulevaisuudessa julkaistaan Helsinki Health Weekin alla. Voit ostaa kirjan mm. Tiedekulma Shopista ja Gaudeamuksen verkkokaupasta. Kaikille avoimia kirjajulkkareita vietetään ti 28.1. klo 16–16.30 Tiedekulman Fönsterissä, tervetuloa mukaan!

Tutustu Helsinki Health Weekin vuoden 2019 ja 2018 ohjelmiin ja katso videoita aiemmista Helsinki Health Week -tapahtumista Tiedekulman Youtube-kanavalta.