Helsinki Biennaali Tiedekulmassa 2021

Helsinki Biennaali Tiedekulmassa 26.8.2021 klo 17.

Minkälainen on tulevaisuuden kestävä ja elämyksellinen matkailukaupunki?

Helsinki Biennaalin, Kaupunkiakatemian ja Helsingin yliopiston Tiedekulman yhteisessä paneelikeskustelussa 26. elokuuta klo 17 puhutaan kestävästä matkailusta ja kaupunkiympäristön kestävästä käytöstä. Itämeripäivänä järjestettävässä tilaisuudessa pohditaan, minkälaisia lähiluonnon ja kaupunkikulttuurin elämyksiä kaupungit voivat tarjota asukkailleen ja matkailijoille tulevaisuudessa.

Kansainvälistä nykytaidetta esittelevä Helsinki Biennaali järjestetään Vallisaaressa ensimmäistä kertaa kesällä 2021. Tapahtuma on osa pitkäjänteistä merellisen Helsingin strategiaa, jonka tavoitteena on kehittää meri- ja ranta-alueiden vetovoimaisuutta vaalien samalla herkkää saaristoluontoa.

Tiedekulman tilaisuuden panelisteina toimivat Helsingin kaupungin merellisen strategian projektipäällikkö Minttu Perttula, Helsingin yliopiston Itämeri-professori Kari Hyytiäinen sekä Tampereen yliopiston kestävän kaupunkikehittämisen yliopistonlehtori Salla Jokela. Tilaisuuden avaa Helsingin yliopiston kestävyysmuutoksen ja ekosysteemipalveluiden professori Christopher Raymond. Toimittaja Jari Hanskan juontaman tapahtuman avauspuheenvuoro on englanniksi ja paneelikeskustelu suomeksi.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Helsinki Biennaalin, Helsingin yliopiston Tiedekulman ja Kestävyystieteen instituutti HELSUSin sekä Kaupunkiakatemian kanssa.

Yleisökysymyksiä voi esittää tilaisuuden aikana täällä: https://presemo.helsinki.fi/thinkcorner 

Tule striimiin ääreen to 26.8.2021 klo 17!