Kuvaaminen Tiedekulmassa

Tiedekulman kaikille avoimet tilat ovat julkista tilaa. Julkisessa tilassa valokuvaaminen ja videokuvaus on sallittua. Tiedekulma Shopin, Unisportin, Think Companyn ja Reaktorin tilat eivät ole julkista tilaa.

Tiedekulma on yliopistolaisille ja kaupunkilaisille tarkoitettu työskentely- ja tapahtumatila. Tiedekulmassa vierailee 17 000 kävijää ja järjestetään 10–15 tapahtumaa viikoittain. Kaikki kuvaukset on toteutettava Tiedekulman toiminnan ehdoilla siten, ettei niistä aiheudu Tiedekulman asiakkaille, tapahtumille ja muulle toiminnalle haittaa esimerkiksi rajoittamalla kulkua, estämällä oleskelua tiloissa tai häiritsemällä tapahtuman kulkua.

Kuvaaminen yksityiseen käyttöön on sallittu Tiedekulman kaltaisissa julkisissa tiloissa. Tiedekulmaa ja julkisia sisätiloja voi kuvata yksityiseen käyttöön vapaasti, kunhan kuvaaminen ei häiritse Tiedekulman normaalia toimintaa.

Henkilöiden kuvaamiseen tarvitaan aina asianomaisten suostumus.

Kaikissa avoimissa tiloissa on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, ettei kuvaaminen tai siitä aiheutuva ääni häiritse Tiedekulman asiakkaiden työskentelyä ja normaalia toimintaa.

Uutis- ja ajankohtaismedia ja muut tiedotusvälineet ovat tervetulleita kuvaamaan Tiedekulman tiloissa.
Koska Tiedekulmassa on paljon tapahtumatoimintaa ja muita kuvauksia, ilmoitathan kuvauksesi ajankohdasta etukäteen Tiedekulmaan: thinkcorner(at)helsinki.fi

Tiedekulman tiloja on mahdollista vuokrata myös muun tyyppisten kuvausten taustaksi. Yritysten, tuotantoyhtiöiden ja muissa kaupallisissa kuvauksissa ota etukäteen yhteyttä Tiedekulmaan, jotta voidaan sopia aikatauluista ja kuvausjärjestelyistä.

Tiedekulman tiloissa voi kuvata ainoastaan talon aukioloaikoina. Tiloja ei voi aukioloaikoina rajata tai sulkea asiakkailta kuvausten ajaksi.

Ota yhteyttä: thinkcorner(at)helsinki.fi

Tiedekulman tilojen käyttö kuvauslokaationa muissa kuin mediakuvauksissa on pääsääntöisesti maksullista. Kaupallisissa kuvauksissa perimme tilankäyttömaksun, joka sisältää kokoushuoneen käytön esimerkiksi vaatteiden vaihtoon, maskeeraukseen ja tavaroiden säilyttämiseen. Tilankäyttömaksu muodostuu kokoushuoneen vuokrahinnasta koko kuvauksen kestolta. Tutustu Tiedekulman hinnastoon.