Think Lounge

Tiedekulman Think Lounge -tila kakkoskerroksessa.

 

 Lue lisää Tiedekulman ja tapahtumapalveluiden poikkeusjärjestelyistä.

Think Lounge on Tiedekulman toisessa kerroksessa sijaitseva tapahtuma- ja työskentelytila. Se sopii 40–50 hengen tapahtumiin ja enintään 30 hengen workshop-tilaisuuksiin.

Think Lounge on varattavissa tapahtumille Tiedekulman asiakaspalveluaikojen puitteissa arkisin klo 9–19.30 kolmen (3) tunnin aikaväleissä.

Tilan peruskalustukseen kuuluu neljä (4) korkeaa pöytää n. 20 tuolilla, jotka on aseteltu workshop-muotoon. Tilassa on lisäksi klaffituoleja, jotka voi halutessaan asetella tuoliriveihin. Tiedekulma valmistelee tilan tapahtumaanne varten joko workshop-muotoon tai tuolirivein.

Tilan tekniikka

  • Ääni: 4 langatonta kapulamikrofonia ja K-arrayn kaiuttimet
  • Kuvatekniikka: Panasonicin 82-tuumainen näyttö, jossa kosketusominaisuus

Tarjoilut

Tiedekulma Cafen monipuolisista valikoimista saat ruoka- ja juomatarjoilut monenlaisiin tilaisuuksiin. Ravitsevat aamiaiset ja lounaat, virkistävät välipalat, cocktail-palat ja drinkit – kaikki onnistuvat kauttamme. Tiedekulman tapahtumatiloissa on A-oikeudet.

Lisätietoja tarjoiluvaihtoehdoista: tiedekulma(at)foodandco.fi 

Varaa tila

Kyselyt Think Loungen soveltuvuudesta ja varaustilanteesta on tehtävä vähintään 2 viikkoa ennen tapahtuman toivottua päivämäärää. Tarkistathan tilan varaustilanteen Optimesta ennen tilakyselyn lähettämistä. Tutustu myös Tiedekulman tapahtumalinjaukseen ja hinnastoon.

Tiedustele Think Loungea tapahtumallesi