Think Lounge

Tiedekulma Think Lounge

 

Think Loungessa ei voi järjestää tapahtumia syksyllä 2020. Lue lisää Tiedekulman ja tapahtumapalveluiden poikkeusjärjestelyistä.

Think Lounge on Tiedekulman toisessa kerroksessa sijaitseva tapahtuma- ja työskentelytila. Se sopii 40–60 hengen tapahtumiin ja enintään 30 hengen workshop-tilaisuuksiin.

Think Lounge on varattavissa tapahtumille Tiedekulman asiakaspalveluaikojen puitteissa arkisin klo 9–19.30 ja lauantaisin klo 13–17.30 kolmen (3) tunnin aikaväleissä.

Tilan peruskalustukseen kuuluu neljä (4) korkeaa pöytää n. 20 tuolilla, jotka on aseteltu workshop-muotoon. Tilassa on 50 klaffituolia, jotka voi halutessaan asetella tuoliriveihin. Tiedekulma valmistelee tilan tapahtumaanne varten joko workshop-muotoon tai tuolirivein.

Tilan tekniikka

  • Ääni: 2 langatonta kapulamikrofonia ja Genelec-kaiuttimet
  • Kuvatekniikka: Panasonicin 82-tuumainen liikuteltava näyttö, jossa sisäänrakennettu äänentoisto

Tarjoilut

Tiedekulma Cafen monipuolisista valikoimista saat ruoka- ja juomatarjoilut monenlaisiin tilaisuuksiin. Ravitsevat aamiaiset ja lounaat, virkistävät välipalat, cocktail-palat ja drinkit – kaikki onnistuvat kauttamme. Tiedekulman tapahtumatiloissa on A-oikeudet.

Tiedekulma Cafen tarjoiluvalikoima, kevät 2020 (pdf)

Lisätietoja tarjoiluvaihtoehdoista: tiedekulma(at)fazerfoodco.fi 

Varaa tila

Kyselyt Think Loungen soveltuvuudesta ja varaustilanteesta on tehtävä vähintään 2 viikkoa ennen tapahtuman toivottua päivämäärää. Tarkistathan tilan varaustilanteen varauskalenterista ennen tilakyselyn lähettämistä. Tutustu myös Tiedekulman tapahtumalinjaukseen ja hinnastoon.

Tiedustele Think Loungea tapahtumallesi