Kokoushuoneet

Tiedekulma kokoushuoneet

 

Kokoushuoneet eivät ole varattavissa syksyllä 2020. Lue lisää Tiedekulman ja tapahtumapalveluiden poikkeusjärjestelyistä.

Tiedekulmassa on kolme kokoushuonetta, joissa on helppokäyttöinen ja korkealaatuinen esityslaitteisto. Tiedekulman hostit opastavat laitteiston käyttöön ja ovat käytettävissä koko kokouksen ajan teknisenä tukena.

Kokoustilat on tarkoitettu yliopiston henkilökunnalle edustuskokouksiin sekä yrityksille ja organisaatioille. Kokoushuoneita voi varata Tiedekulman asiakaspalveluaikojen puitteissa arkisin klo 9–19.30 ja lauantaisin klo 13–17.30. Kokoushuoneen voi varata enintään yhdeksi päiväksi kerrallaan.

Kokoustilojen henkilömäärät:

  • S: max. 6 henkilöä (12 m2)
  • M: max. 9 henkilöä (15,5 m2)
  • L: max. 10 henkilöä (18,5 m2)

Kaikkien kokoustilojen vuokraan sisältyy kokousvälineistö, esityslaitteisto ja Tiedekulman hostien tuki kokouksen ajan.

Tarjoilut

Kokouksen oheen on mahdollista tilata joko valmiista kokouspaketeista tai asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä tarjoilut Tiedekulma Cafesta.

Tiedekulma Cafen tarjoiluvalikoima, kevät 2020 (pdf)

Lisätietoja tarjoiluvaihtoehdoista: tiedekulma(at)fazerfoodco.fi 

Varaa kokoushuone

Kyselyt kokoushuoneiden soveltuvuudesta ja varaustilanteesta on tehtävä vähintään viikkoa ennen kokouksen toivottua päivämäärää. Tutustu ennen kyselyn tekemistä Tiedekulman hinnastoon ja varausehtoihin.

Tiedustele tilaa kokouksellesi

Kokoushuone S / meeting room S / mötesrum SKokoushuone M / meeting room M / mötesrum MKokoushuone L / meeting room L / mötesrum L