Fönster

Tiedekulma Fönster

 

Fönsterissä ei voi järjestää tapahtumia tällä hetkellä. Lue lisää Tiedekulman ja tapahtumapalveluiden poikkeusjärjestelyistä.

Fönster on sisääntulokerroksen pienempi tapahtumatila, josta avautuu koko seinän mitalta näkymä Yliopistonkadulle ja Porthaniaan. Tila sopii 40–60 hengen tilaisuuksiin.

Fönsterissä voi järjestää tapahtumia määrätyissä kahden tunnin aikaväleissä. Tapahtuma-ajat ovat maanantaista perjantaihin klo 09–11, 13–15 ja 17–19. Aikoja ei voi ketjuttaa. Stagella ja Fönsterissä ei voi järjestää tilaisuutta samaan aikaan.

Tilan tekniikka

  • Ääni: 4 langatonta kapulamikrofonia ja Genelec-kaiuttimet
  • Kuvatekniikka: 110-tuumainen näyttöseinä (koottu neljästä 55-tuumaisesta näytöstä), kuvasuhde 16:9, HDMI-liitäntä

Tarjoilut

Tiedekulma Cafen monipuolisista valikoimista saat ruoka- ja juomatarjoilut monenlaisiin tilaisuuksiin. Ravitsevat aamiaiset ja lounaat, virkistävät välipalat, cocktail-palat ja drinkit – kaikki onnistuvat kauttamme. Tiedekulman tapahtumatiloissa on A-oikeudet.

Lisätietoja tarjoiluvaihtoehdoista: tiedekulma(at)foodandco.fi

Varaa tila

Kyselyt Fönsterin soveltuvuudesta ja varaustilanteesta on tehtävä vähintään 2 viikkoa ennen tapahtuman toivottua päivämäärää. Tarkistathan tilan varaustilanteen Optimesta ennen tilakyselyn lähettämistä. Tutustu myös Tiedekulman tapahtumalinjaukseen ja hinnastoon.

Tiedustele Fönsteriä tapahtumallesi