Helsinki Health Week 2018

Tiedekulma Helsinki Health Week

30.1.–6.2.2018

Elämäntieteet antavat vastauksia geenien, mikrobien ja mitokondrioiden salaisuuksiin. Maailmaan, joka levittäytyy niin laajalle, että kokonaisuuden ymmärtämiseksi on syntynyt kokonaan uudenlainen tutkimuksen ala. Jos haluaa selvittää ihmisen sairauksien ja ikääntymisen mekaniikkaa, täytyy tarkkailla hänen terveyttään, ravintoaan ja elinympäristöään.

Tiedekulman Helsinki Health Weekin tapahtumissa pääset elämäntieteiden huippuosaamisen äärelle. Tuore tutkimustieto avaa uusia näkökulmia aivoihin, geeneihin, solujen toimintaan, syöpien hoitoon, suolistoon ja ravintoon. Osallistu tilaisuuksiin paikan päällä tai seuraa verkossa livestriiminä tai tallenteena!

Ohjelma

Ti 30.1. klo 17 Yhteinen terveys

Ke 31.1. klo 17 Fresh from campus: Terveyden innovaatiot

To 1.2. klo 13 Biopankkitoiminta

To 1.2. klo 17 Elämän koodi

Pe 2.2. klo 17.30 WTF-pubivisa: Terveys

Ma 5.2. klo 17 Ihmeelliset aivot

Ti 6.2. klo 8.30 HY+ aamukahvi: Ajankohtaista tutkimustietoa ikääntyneiden ravitsemuksesta (ennakkoilmoittautuminen 29.1. mennessä)

Ti 6.2. klo 17 Jännä kakka

Tiedekulma Cafe tarjoaa Helsinki Health Weekin ajan aivoystävällistä ruokaa, joka sisältää aivojen hyvinvointia tukevia kivennäisaineita ja vitamiineja. Aivoystävällinen ruoka tukee jokapäiväistä vireyttä ja hyvinvointia osana terveellistä elämäntapaa.