Kaikki koulutusohjelmat

Yhteiskunnallisen muutoksen kandiohjelma

Yhteiskunnallisen muutoksen kandiohjelma
Seuraava haku alkaa 16.3.2022
Opintojen laajuus ja kesto
180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso
Kandidaatti
Hakuaika
Alkaa: 16.03.2022 klo 08.00Loppuu: 30.03.2022 klo 15.00
Kieli
suomi

Olet­ko kiin­nos­tu­nut yh­teis­kun­nal­li­ses­ta muu­tok­ses­ta glo­baa­lis­ti ja pai­kal­li­ses­ti?

Yhteiskunnallisen muutoksen koulutusohjelma on sinua varten, jos olet kiinnostunut siitä, miten globaalia tasa-arvoa ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta edistetään tai miten toisten yhteiskuntien ja kulttuurien tuntemus auttaa katsomaan omaamme toisin. Ohjelmassa perehdyt talouden, politiikan ja kulttuurin muutosprosessien yhteenkietoutumiseen ja niiden ilmenemiseen ihmisten arjessa eri aikoina. Tutustut kansainvälisten poliittisten ja taloudellisten riippuvuuksien ja ristiriitojen kehitykseen ja siihen, miten niitä on säännelty. Opit mitä on kehitys, harjaannut tarkastelemaan sitä, miten nyky-yhteiskunnat ovat rakentuneet ja näet, miten historia on läsnä nykyajassa. Yhteiskunnallisen muutoksen koulutusohjelmassa voit opiskella kehitysmaatutkimusta, poliittista historiaa, sosiaali- ja kulttuuriantropologiaa ja talous- ja sosiaalihistoriaa.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Tilaa Helsingin yliopiston esittely lukiollesi

Haluaisitko kuulla lisää opiskelusta Helsingin yliopistossa suoraan opiskelijaltamme? Tilaa esittely ja saat lukiollesi räätälöidyn esittelyn Helsingin yliopistosta ja 1-2 koulutusohjelmasta.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Älä kysy kaverilta, kysy hakuneuvonnasta! Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.