Kaikki koulutusohjelmat

Suomen kielen ja suomalais-ugrilaisten kielten ja kulttuurien maisteriohjelma

Suomen kielen ja suomalais-ugrilaisten kielten ja kulttuurien maisteriohjelma
Seuraava haku alkaa 16.3.2022
Opintojen laajuus ja kesto
120 opintopistettä, 2 vuotta
Tutkintotaso
Maisteri
Hakuaika
Alkaa: 16.03.2022 klo 08.00Loppuu: 30.03.2022 klo 15.00
Kieli
suomi
Voidaksesi hakea maisteriohjelmaan, sinulla täytyy olla suoritettuna soveltuva kanditutkinto tai muu pohjakoulutus.

Sisältöjen kirjo tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen tietojen ja ammattitaidon syventämiseen ja erikoistumiseen

Suomen kielen ja suomalais-ugrilaisten kielten ja kulttuurien maisteriohjelma kattaa suomen kielen ja sen eri sukukielet. Sisältöjen kirjo tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen tietojen ja ammattitaidon syventämiseen ja erikoistumiseen. Ohjelman laajasta sisällöstä valitset opintosuunnan, johon haluat erityisesti syventyä ja erikoistua. Riippuen aikaisemmista opinnoista näitä voivat olla suomalais-ugrilainen kielentutkimus, suomen kieli, Suomen kieli ja kulttuuri, Unkarin kieli ja kulttuuri tai Viron kieli ja kulttuuri. Maisteriohjelmassa saat valmiudet tutkimukseen ja asiantuntemukseen perustuvaan työskentelyyn. Oman opintosuunnan opintojen lisäksi opintoihin kuuluu mm. runsaasti soveltavia projektiopintoja.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Älä kysy kaverilta, kysy hakuneuvonnasta! Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.