Kaikki koulutusohjelmat

Psykologian maisteriohjelma

Psykologian maisteriohjelma
Seuraava haku keväällä 2022.
Opintojen laajuus ja kesto
150 ECTS credits, 2,5 years
Tutkintotaso
Maisteri
Hakuaika
Seuraava haku keväällä 2022.
Kieli
suomi
Voidaksesi hakea maisteriohjelmaan, sinulla täytyy olla suoritettuna soveltuva kanditutkinto tai muu pohjakoulutus.

Psykologian maisteriohjelma

Psykologian maisterin koulutusohjelma antaa erinomaiset valmiudet toimia psykologina tai psykologisena asiantuntijana. Ohjelma antaa myös valmiuden hakeutua psykologian tai sen lähitieteen jatko-opintoihin. Tutkinto antaa kelpoisuuden toimia laillistettuna psykologina eli terveydenhuollon ammattihenkilönä. Psykologian syventävien opintojen, pro gradu -tutkielman aiheen ja harjoittelupaikan valinnalla voit suuntautua haluamallesi psykologian alalle. Tutkintoon voidaan liittää myös opettajan pedagogiset opinnot, mikä antaa psykologian aineenopettajan pätevyyden.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Maisteriohjelmaan voi hakea opiskelija, jolla on kandidaatin tutkinto ja psykologian perus- ja aineopinnot. Opintopolusta löydät tarkat hakuehdot.

Helsingin yliopiston psykologian kandiohjelman opiskelijat jatkavat maisteriohjelmassa ilman erillistä hakua.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Älä kysy kaverilta, kysy hakuneuvonnasta! Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.