Kaikki koulutusohjelmat

Oikeusnotaarin koulutusohjelma

Oikeusnotaarin koulutusohjelma
Seuraava haku alkaa 16.3.2022
Opintojen laajuus ja kesto
180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso
Kandidaatti
Hakuaika
Alkaa: 16.03.2022 klo 08.00Loppuu: 30.03.2022 klo 15.00
Kieli
suomi, suomi ja ruotsi

Opiskele oikeusnotaariksi

Oikeustieteellinen koulutus antaa laajat mahdollisuudet toimia hyvin monenlaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä tehtävissä sekä valmiudet vaikuttaa yhteiskunnan oikeudenmukaisuuteen. Se tuottaa myös valmiuksia yhteiskunnallisten asioiden syvälliseen ymmärtämiseen sekä konfliktien ratkaisemiseen.

Oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijat suorittavat oikeusnotaarin ja maisterin tutkinnon valitsematta varsinaisesti pääainetta. Maisterin tutkinto on ns. yleistutkinto, joka antaa pätevyyden juristiammatteihin.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Tilaa Helsingin yliopiston esittely lukiollesi

Haluaisitko kuulla lisää opiskelusta Helsingin yliopistossa suoraan opiskelijaltamme? Tilaa esittely ja saat lukiollesi räätälöidyn esittelyn Helsingin yliopistosta ja 1-2 koulutusohjelmasta.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.