Kaikki koulutusohjelmat

Mikrobiologian ja mikrobibiotekniikan maisteriohjelma

Mikrobiologian ja mikrobibiotekniikan maisteriohjelma
Lue lisää opinnoista koulutusohjelman englanninkieliseltä verkkosivulta
Lue lisää opinnoista koulutusohjelman englanninkieliseltä verkkosivulta
Seuraava haku alkaa 1.12.2021
Opintojen laajuus ja kesto
120 opintopistettä, 2 vuotta
Tutkintotaso
Maisteri
Hakuaika
Alkaa: 01.12.2021 klo 08.00Loppuu: 05.01.2022 klo 15.00
Kieli
suomi, ruotsi, englanti
Tuition fee per year (only non-EU/EEA citizens)
18 000€
Voidaksesi hakea maisteriohjelmaan, sinulla täytyy olla suoritettuna soveltuva kanditutkinto tai muu pohjakoulutus.

Miksi mikrobit ovat planeettamme tärkein eliöryhmä?

Miten mikrobiologista tietoa hyödynnetään lääketieteessä, elintarvikkeiden tuotannossa ja teollisuudessa? Kuinka viruksia, bakteereja ja muita mikrobeja tutkitaan?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen mikrobiologian ja mikrobibiotekniikan maisteriohjelman opinnoista. Opit mikrobien globaalista merkityksestä elämän ja ympäristön muokkaajina. Saat syvällisen ymmärryksen mikrobien potentiaalista uusien sovellusten, kuten elintarvikkeiden, lääkkeiden ja teollisuusprosessien kehittämisessä.

Maisteriohjelma on monikielinen. Opetus järjestetään englanniksi. Kurssit ja opinnäytteet on myös mahdollista suorittaa suomeksi tai ruotsiksi (ellei opetuksen kannalta ole syytä edellyttää muuta). Monikielisessä ohjelmassa opiskelijat toimivat osana kansainvälistä opiskelija- ja tutkijayhteisöä.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös valintaperusteet.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta Helsingin yliopistoon? Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.