Kaikki koulutusohjelmat

Magisterprogrammet i samhällsvetenskaper

Magisterprogrammet i samhällsvetenskaper
Seuraava haku keväällä 2022.
Opintojen laajuus ja kesto
120 opintopistettä, 2 vuotta
Tutkintotaso
Maisteri
Hakuaika
Seuraava haku keväällä 2022.
Kieli
ruotsi
Voidaksesi hakea maisteriohjelmaan, sinulla täytyy olla suoritettuna soveltuva kanditutkinto tai muu pohjakoulutus.

Ihminen ja yhteiskunta

Maisteriohjelmalle on ominaista monialainen lähestymistapa ihmiseen ja yhteiskuntaan. Opit ymmärtämään, analysoimaan ja muuttamaan sosiaalisia ja yhteiskunnallisia ilmiöitä paikallisen ja globaalin vuorovaikutuksen puitteissa syvemmälle tieteellisen tutkimuksen avulla. Opinnot tukevat kykyäsi itsenäiseen ja kriittiseen ajatteluun ja valmistavat sinut asiantuntijarooliin erilaisissa yhteiskuntatieteellisissä tehtävissä.

Maisteriohjelmassa on viisi opintosuuntaa: 1) journalismi ja viestintä 2) sosiaalipsykologia 3) sosiaalityö 4) sosiologia 5) valtiotiede. Maisteriohjelman opetuskieli on pääosin ruotsi, mutta osa opetuksesta tapahtuu englanniksi. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua suomenkieliseen opetukseen.

lue lisää

Huomaathan, että ohjelman kieli on ruotsi. Voit tutustua tarkemmin ohjelman sisältöön koulutusohjelman ruotsinkielisillä sivuilla.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta Helsingin yliopistoon? Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.