Opiskelijoiden tarinoita ja videoita opiskelusta

Alta löydät opiskelijoiden omia kertomuksia siitä, mikä opiskelussa on parasta ja mikä tekee maataloustieteiden opiskelusta erityistä! Katso myös opiskelijoiden tekemiä videoita opiskeluympäristöstään Viikissä.

Haastatteluja ja blogeja:

Videoita:

Maataloustieteiden opintoihin kuuluu agroteknologia, kasvintuotatotieteet (agroekologia, kasvinjalostus- ja biotekniikka, kasvinviljelytiede, kasvipatologia, maatalouseläintiede, puutarhatiede), kotieläintiede (kotieläinten jalostustiede-, -ravitsemustiede, -hyvinvointi ja terveys), maaperä- ja ympäristötiede sekä maatalousekonomia.

Maa­ta­lous­tie­tei­den kan­dioh­jel­mas­sa on mo­ni­puo­li­nen si­säl­tö ja videolla kerrotaan ohjelman opinnoista ja siitä, mihin voit valmistua ja työllistyä opiskelemalla maataloustieteitä.

Opis­ke­li­ja­jär­jes­tö Samp­san ak­tii­vi­nen ke­vät -videolla näet väläyksiä siitä, mitä kaikkea opiskelijajärjestö puuhaa. Sampsa ry on Maatalousylioppilaiden yhdistys, jonka toimintaan pääset halutessasi osallistumaan. Vilkaise myös Sampsan arkisto aikaisemmista toiminnan esittelyvideoista.

Katso Viikin kampuksen esittelyvideo englanniksi (360 näkymä). Maataloustieteitä opiskellaan Viikin vireällä ja vihreällä kampuksella, joka sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa, mutta silti Viikissä on maalaistunnelmaakin.

Maataloustieteiden kandi- ja maisteriohjelmien kursseilla harjoitellaan monia työelämässä tarvittavia taitoja, kuten

• oman osaamisen tunnistamista ja kuvaamista
  • CV:n laatimista
  • projektisuunnitelman tekemistä
  • pitchaamista ja
  • vieraan kielen käyttöä.

Kandi- ja maisteriopintojen aikana on monia mahdollisuuksia tutustua työnantajiin. Videolla on tunnelmia yhdestä kohtaamistilaisuudesta. Tiesithän myös, että meiltä voi valmistua agronomiksi!