Kaikki koulutusohjelmat

Logopedian kandiohjelma

Logopedian kandiohjelma
Seuraava haku alkaa 17.3.2021
Opintojen laajuus ja kesto
180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso
Kandidaatti
Hakuaika
Seuraava haku alkaa 17.3.2021
Kieli
suomi, ruotsi

Logopedian kandiohjelma

Oletko miettinyt, mikä merkitys puhekyvyllä on ihmiselle? Tai, miten voisi auttaa äänenkäytön ammattilaista, jos hänen äänensä ei toimi normaalilla tavalla?

Haluatko olla auttamassa ja tukemassa ihmisiä, joilla on kielitaitoon, puhekykyyn tai äänenkäyttöön liittyviä ongelmia terveydenhuollon ammattihenkilönä, puheterapeuttina? Valmistunut puheterapeutti löytää monipuolisesti töitä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja hoitaa kaiken ikäisiä. Puheterapeutti tutkii, hoitaa ja kuntouttaa puhe- ja kommunikaatiohäiriöisiä asiakkaita. Hoito voi olla pitkäaikaista tai lyhytaikaista, tai se voi koostua vain seurannasta ja neuvonnasta. Kuntoutus voi kestää vuosia tai tunteja. Puheterapeutin työ on monipuolista ja mielenkiintoista. 

Hae opiskelijaksi

Opiskelijaksi-sivuilta löydät hakuohjeita, tietoa yhteishausta sekä kaikki koulutusohjelmamme ja opiskeluvaihtoehdot. Varmista, että täytät hakuehdot ja että sinulla on hakemiseen tarvittavat liitteet ennen hakemista.

Varsinainen haku tapahtuu Opintopolun kautta. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Älä kysy kaverilta, kysy hakuneuvonnasta! Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.