Kaikki koulutusohjelmat

Kulttuurien tutkimuksen kandiohjelma

Kulttuurien tutkimuksen kandiohjelma
Seuraava haku alkaa 16.3.2022
Opintojen laajuus ja kesto
180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso
Kandidaatti
Hakuaika
Alkaa: 16.03.2022 klo 08.00Loppuu: 30.03.2022 klo 15.00
Kieli
suomi, ruotsi

Kulttuurien tutkimuksen kandiohjelmassa opit tulkitsemaan kulttuurisia ilmiöitä ja niiden monimuotoisuutta

Kulttuuria lähestytään sekä alueina että ilmiöinä. Ohjelma kattaa kulttuurien globaalin, alueellisen ja paikallisen kirjon sekä historiallisen jatkuvuuden. Tutustut kulttuuriin yksilöiden, yhteisöjen ja yhteiskuntien omaksumina toimintatapoina ja vuorovaikutussuhteina sekä näiden tuloksena muodostuneina aineellisina ja aineettomina ilmiöinä. Ohjelman sisällä voit syventää kulttuurista ymmärrystäsi eri tieteenalojen näkökulmista. Kulttuurien tutkimuksen kandiohjelmassa voit opiskella Aasian tutkimusta, alue- ja kulttuurintutkimusta, arkeologiaa, folkloristiikkaa, kansatiedettä, Lähi-idän ja islamin tutkimusta, taidehistoriaa, uskontotiedettä sekä valinnaisena kokonaisuutena antiikin kulttuuria.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Älä kysy kaverilta, kysy hakuneuvonnasta! Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.