Kaikki koulutusohjelmat

Kielten kandiohjelma

Kielten kandiohjelma
Seuraava haku alkaa 16.3.2022
Opintojen laajuus ja kesto
180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso
Kandidaatti
Hakuaika
Alkaa: 16.03.2022 klo 08.00Loppuu: 30.03.2022 klo 15.00
Kieli
suomi

Kuin­ka mon­ta kiel­tä on maa­il­mas­sa? Kuin­ka mon­taa voit opis­kel­la Hel­sin­gin yliopistossa?

Kielten kandiohjelmassa opit ymmärtämään, miten kieli toimii kulttuurissa, yhteiskunnassa ja kulttuurien välisessä viestinnässä. Lisäksi kehität taitoasi yhdessä tai useammassa kielessä. Kielivaihtoehtoja on useita ja osaa niistä voit opiskella vain Helsingin yliopistossa. Antiikin kreikka, arabia, eteläslaavilaiset kielet, heprea, hindi, japani, kiina, korea, latina, latvia, liettua, muinaisen Lähi-idän kielet, portugali, somali, swahili, puola ja tšekki aloitetaan perusteista. Aikaisempaa peruskielitaitoa edellyttävät puolestaan englanti, espanja, italia, ranska, saksa ja venäjä. Ohjelmassa voit opiskella myös kielitieteitä, joissa tutkitaan ja vertaillaan maailman kieliä ja niiden ominaisuuksia.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Tilaa Helsingin yliopiston esittely lukiollesi

Haluaisitko kuulla lisää opiskelusta Helsingin yliopistossa suoraan opiskelijaltamme? Tilaa esittely ja saat lukiollesi räätälöidyn esittelyn Helsingin yliopistosta ja 1-2 koulutusohjelmasta.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.