Kaikki koulutusohjelmat

Kasvatustieteiden kandiohjelma

Kasvatustieteiden kandiohjelma
Seuraava haku alkaa 16.3.2022
Opintojen laajuus ja kesto
180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso
Kandidaatti
Hakuaika
Alkaa: 16.03.2022 klo 08.00Loppuu: 30.03.2022 klo 15.00
Kieli
suomi, ruotsi

Kasvatustieteiden kandiohjelmassa kouluttaudut kasvatuksen, koulutuksen, opetuksen ja oppimisen asiantuntijuutta edellyttäviin tehtäviin

Opiskelijoita, tutkijoita ja opettajia yhdistää kiinnostus ihmisen kasvuun, kehitykseen, käyttäytymiseen ja oppimiseen. Kasvatustieteet tunnetaan innovatiivisista opetuskokeiluista ja uudenlaisten opetustapojen kehittämisestä. Opetus perustuu uusimpaan, korkeatasoiseen kotimaiseen ja kansainväliseen tutkimukseen. Kasvatustieteiden ohjelmissa on kuusi suomenkielistä opintosuuntaa (erityispedagogiikka, kotitalousopettaja, käsityönopettaja, luokanopettaja, varhaiskasvatuksen opettaja sekä yleinen ja aikuiskasvatustiede) ja kolme ruotsinkielistä opintosuuntaa (yleinen ja aikuiskasvatustiede, luokanopettaja sekä varhaiskasvatuksen opettaja). Eri opintosuunnat johtavat eri ammattipätevyyksiin tai asiantuntijuuksiin.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Tilaa koulutusohjelmaesittely lukiollesi

Haluaisitko kuulla lisää kasvatustieteiden kandiohjelmasta suoraan koulutusohjelman opiskelijalta? Tilaa esittely ja saat lukiollesi räätälöidyn esittelyn haluamastasi koulutusohjelmasta sekä opiskelusta Helsingin yliopistossa.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Älä kysy kaverilta, kysy hakuneuvonnasta! Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.