Kaikki koulutusohjelmat

Kandidatprogrammet i samhällsvetenskaper

Kandidatprogrammet i samhällsvetenskaper
Seuraava haku keväällä 2022.
Opintojen laajuus ja kesto
180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso
Kandidaatti
Hakuaika
Seuraava haku keväällä 2022.
Kieli
ruotsi

Ymmärrä yhteiskuntaa ja vaikuta siihen

Globalisoituneessa maailmassa on tärkeää tuntea ihminen ja yhteiskunta, jotta ymmärrämme ja kykenisimme vaikuttamaan niiden kehitykseen. Informaatio ja ideat muotoutuvat ja niitä muovataan yhä nopeammin ihmisten ja kulttuurien kohdatessa. Tapamme kommunikoida on muuttumassa. Tämä herättää uusia haasteita yhteiselolle ja hyvinvoinnille. Soc & komin kandiohjelmassa koulutetaan asiantuntijoita, jotka ymmärtävät yhteiskunnan kehitystä ja voivat osallistua demokraattiseen, oikeudenmukaiseen ja kestävään tulevaisuuden yhteiskuntaan.

lue lisää

Huomaathan, että ohjelman kieli on ruotsi. Voit tutustua tarkemmin sisältöön koulutusohjelman ruotsinkielisillä sivuilla.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Älä kysy kaverilta, kysy hakuneuvonnasta! Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.